Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί που απέκτησαν μαζί, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τρέιβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «PEOPLE».

Εκείνη στα 44 της χρόνια κι εκείνος στα 47 του παντρεύτηκαν το 2022.

Μόλις τον Ιούνιο του 2023, σε συναυλία του άντρα της η Καρντάσιαν κρατώντας σχετική πινακίδα ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος, ενώ αποκάλυψαν τον ίδιο μήνα σε πάρτι το φύλο του μωρού που περίμεναν.

Απέκτησαν τον δικό τους γιο

Στα τέλη Οκτωβρίου, ο ντράμερ της ροκ μουσικής μίλησε για τον επερχόμενο τότε γιο του δημοσίως σε podcast.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγιναν γονείς οι δυο τους, καθώς στην κοινή τους οικογένεια υπάρχουν έξι συνολικά παιδιά.

Η Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Σκοτ Ντισίκ, ενώ και ο Τρέιβις έχει τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του Σέινα Μόκλερ.

Μόλις την εβδομάδα που μας πέρασε, η σταρ των ριάλιτι και ο μουσικός σε μια κοινή τους ανάρτηση που αφορούσε τον εορτασμό του Halloween, στο Instagram, εμφανίστηκαν φορώντας τα κοστούμια τους.

Ιατρική περιπέτεια

Λίγο καιρό πριν υποδεχτούν στη ζωή τους το μωρό τους, το ζευγάρι είχε ζήσει μια ιατρική επείγουσα περιπέτεια, καθώς είχε χρειαστεί να γίνει μια επέμβαση στο έμβρυο.

Μάλιστα, τότε είχαν ανεβάσει και μια φωτογραφία με τα χέρια τους να κρατιούνται τρυφερά και με αγάπη, ενώ η Καρντάσιαν φοράει στο χέρι της ορό και νοσηλεύεται.

Η Κόρτνεϊ είχε εκφράσει στη συγκεκριμένη περίπτωση την ευγνωμοσύνη της για τους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του παιδιού της, ενώ είχε δηλώσει και αιώνια ευγνώμων για τον άντρα της που ήταν στο πλευρό της σε ό,τι είχε συμβεί, το ίδιο όπως και η μαμά της τότε.

Ξεπέρασαν τότε τη δυσκολία κι έχουν τώρα στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Διαβάστε ακόμη: