Για το Colpo grosso που στήνεται σχετικά με τα νέα Διαβατήρια τα οποία και θα αποτελέσουν την …φυσική συνέχεια (με απευθείας ανάθεση;

Τι έχει να πει γιαυτό ο αρμόδιος υπουργός των σχετικών εξαγγελιών Νότης Μηταράκης;) των ταυτοτήτων σας προϊδεάσαμε χθες κάνοντας αναφορά στις παρεμβάσεις – μεταξύ άλλων- του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζώρτζ Τσούνη!

Οι πληροφορίες που φθάνουν στο Radar από πηγές που γνωρίζουν καλά και εκ των έσω την υπόθεση των Ταυτοτήτων αλλά και τις …επεκτάσεις της (βλέπε Διαβατήρια) είναι συνεχείς και διαφωτιστικές και δημιουργούν το πλαίσιο για εξονυχιστική έρευνα, καθώς προκύπτει ότι στην φάμπρικα που στήνεται συμμετέχουν εμφανώς ή αφανώς πολλά κουμάσια της πιάτσας, οι «γνωστοί άγνωστοι» που μπαίνουν παντού, σε όλες τις μπίζνες της αγοράς!

Ως ορεκτικό στο κυρίως γεύμα που θα επακολουθήσει σας δίνουμε μερικά διάσπαρτα στοιχεία: πρώην ανάδοχοι, Γιαπωνέζοι, Αμερικανοί στο κόλπο, εταιρία πληροφορικής που άλλαξε χέρια, κρυφοί μέτοχοι που φέρεται ότι μπήκαν από πίσω και «πατρονάρουν» την δουλειά! «Όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν»!

Ως πότε;

Η έρευνα αρχίζει σε βάθος …

Διαβάστε περισσότερα