Αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο οίκος Sotheby’s θα παρουσιάσει το Freddie Mercury: A World of His Own, μια ευκαιρία που θα σας δοθεί μια φορά στη ζωή σας για να εξερευνήσετε το δημόσιο και ιδιωτικό βασίλειο ενός παγκόσμιου αστέρα.

Ένας παγκοσμίου φήμης ροκ σούπερ σταρ, μακριά από τη σκηνή, ο Freddie Mercury ήταν ένας βαθιά μορφωμένος συλλέκτης.

Σε έξι δημοπρασίες, ο οίκος Sotheby’s αντικατοπτρίζει τον καλειδοσκοπικό κόσμο του στυλ και της ποιότητας του Freddie Mercury, που καλύπτει την τέχνη, τη μόδα, τα μουσικά όργανα, τα προσωπικά χαρτιά, τα υπάρχοντα και τις φωτογραφίες, τα έπιπλα και τα κοσμήματα, που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια πενήντα ετών.

Τέσσερις τρόποι υποβολής προσφοράς

Live δημοπρασίες

1. Προσφορά στην αίθουσα δημοπρασιών

Προσφέρετε αυτοπροσώπως για να ζήσετε τη ζωντανή συγκίνηση μιας δημοπρασίας από πρώτο χέρι. Λάβετε υπόψη ότι οι ζωντανές δημοπρασίες Freddie Mercury θα έχουν εισιτήρια. Παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected] για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

2. Υποβολή προσφορών στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής

Υποβάλετε τις προσφορές σας σε πραγματικό χρόνο στο Sothebys.com ή μέσω της εφαρμογής Sotheby’s επιλέγοντας «Συμμετοχή στη δημοπρασία» όταν ανοίξει η δημοπρασία για υποβολή προσφορών.

3. Προσφορά μέσω Απούσας Προσφοράς

Τοποθετήστε το μέγιστο ποσό προσφοράς σας στο Sothebys.com ή μέσω της εφαρμογής Sotheby’s και θα εκτελεστεί από τον υπεύθυνο της δημοπρασίας για λογαριασμό σας. Σε ορισμένες Ζωντανές δημοπρασίες θα ειδοποιηθείτε εάν υπερβάλλετε και θα μπορείτε να αυξήσετε τις προσφορές σας ανά πάσα στιγμή.

4. Προσφορά μέσω τηλεφώνου

Εγγραφείτε για να υποβάλετε τηλεφωνική προσφορά με έναν εκπρόσωπο της Sotheby’s, ο οποίος θα διαβιβάσει τις προσφορές σας στον υπεύθυνο της δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της πώλησης. Λάβετε υπόψη ότι για ορισμένες δημοπρασίες υπάρχει ελάχιστο όριο παρτίδας 2.000 £ για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Για παρτίδες κάτω των 2.000 £, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε για να υποβάλετε προσφορά ηλεκτρονικά ή να υποβάλετε μια προσφορά απόντες.

Διαδικτυακές δημοπρασίες

Μεταβείτε στο Sothebys.com ή στην εφαρμογή Sotheby’s, βρείτε τη δημοπρασία που έχετε επιλέξει και επιλέξτε «Τοποθετήστε προσφορά». Επιβεβαιώστε το μέγιστο ποσό σας και θα εκτελεστεί από το σύστημά μας για λογαριασμό σας. Θα ειδοποιηθείτε εάν υπερβάλλετε και θα μπορείτε να αυξήσετε τις προσφορές σας ανά πάσα στιγμή.

Οι παρτίδες θα κλείνουν σε διαστήματα 1 λεπτού. Σε περίπτωση που υποβληθεί μια προσφορά στο τελευταίο λεπτό της προσφοράς, η παρτίδα θα παραταθεί για άλλα 2 λεπτά για να δοθεί άφθονη ευκαιρία για προσφορά.

Σημειώνεται ότι τμήματα της συλλογής έχουν διατηρηθεί σχολαστικά στο αγαπημένο του σπίτι στο Garden Lodge για πάνω από τρεις δεκαετίες και παρουσιάζουν μια ποιότητα και ποικιλία έργων που αποτελούν απόδειξη όχι μόνο των πολλαπλών παθών του, αλλά και του έμφυτου στυλ, της ολοκληρωμένης τέχνης και του λαμπρού μυαλού του.

Διαβάστε ακόμη: