search

MEDIA

Αντιφατικά μηνύματα από τους επενδυτές στο Λονδίνο: Διαβάστε μόνο στην «axianews» του Σαββάτου

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Αντιφατικά μηνύματα από τους επενδυτές στο Λονδίνο: Διαβάστε μόνο στην «axianews» του Σαββάτου

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Αντιφατικά μηνύματα από Λονδίνο

Το ενδιαφέρον για Alpha, ΔΕΗ, Μυτιληναίο, το τρίπτυχο Τράπεζες- Ενέργεια- Πετρέλαια, οι 240 ξένοι θεσμικοί και ο φόβος για πολιτική αστάθεια με φόντο τις εκλογές!

Η θετική παρουσία Μητσοτάκη, τα «μεγάλα λόγια» (αντί για δουλειά) Πατέλη – Κοντόπουλου, η επιφυλακτικότητα των ξένων και οι κομματικές εκδηλώσεις που δεν έχει ανάγκη ο πρωθυπουργός!


«Τσίτσο, το Λιμάνι φεύγει..»: Πώς η απουσία σοβαρής διοίκησης στο Λιμάνι της Καβάλας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της κυριότητας!
-Η απούσα διευθύνουσα σύμβουλος κυρία Θυσιάδου, που διοικεί από 200 χλμ. μακριά, ο «πάλιουρας» δήμαρχος Νέστου που με επιθετικές κινήσεις πάει να πάρει το λιμάνι και η κακοδιαχείριση ενός εξαιρετικά ζωτικού λιμανιού!


Ψάχνουν για ξέπλυμα σε τρεις εισηγμένες – Έλεγχοι από ΣΔΟΕ, Οικονομική Αστυνομία και Αρχή ξεπλύματος!
-Εκτενείς έλεγχοι φορολογικών στοιχείων, τραπεζικών λογαριασμών και μεταφορές κεφαλαίων των εταιριών αλλά και συγγενικών προσώπων των βασικών μετόχων!


Στο μυαλό του Χόλτερμαν: Το τρίπτυχο Real estate, παραχωρήσεις, τράπεζες
-Το στοίχημα της Αττικής οδού, η πρόκληση της νέας Lamda (Reds), η προοπτική της Alpha και το «βαρίδι» των κατασκευών!
-Ο μεγιστάνας του Ελλάκτορα δεν έχει μάθει σε παθητικό ρόλο – Θεωρείται βέβαιον ότι θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά του στην Alpha bank – Πρώτος σταθμός το 9,9% και μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος!


«Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»: Ο νέος «Φαίδων Γεωργίτσης», ερωτύλος και προνομιακός βιομήχανος των ξεπεσμένων τραπεζιτών!
-Οι σύγχρονες «Θαλασσιές χάντρες», όχι του Δαλιανίδη, αλλά του «τυροκόμου – κρεατέμπορου» που «κόντρα» στα πιστεύω του «ξύρισε το μουστάκι» για χάρη μιας γυναίκας (μήπως δείξει νεότερος δηλαδή)!


Αρχή για το ξέπλυμα: Απάτη «μαμούθ» ύψους 42 εκατ. ευρώ σε εταιρείες που δρούσαν με την μέθοδο Carousel και αναφορά στον Ευρωπαϊκό Εισαγγελέα!
-Πρωταγωνιστικός ρόλος εταιρίας με τον τίτλο Solar! – Εγκέφαλοι της σπείρας λογιστές και ορκωτοί! – Η απάτη επεκτεινόταν από εταιρίες απορρυπαντικών μέχρι υψηλής τεχνολογίας!


Στημένο το ράλι στη Wall Street
-Η Fed μάς κλείνει το μάτι – Τι πραγματικά μαρτυρά το «σφίξε-ξεσφίξε» στα επιτόκια


Το ιδιωτικό χρέος, η αύξηση των επιτοκίων, και οι κίνδυνοι για τα νοικοκυριά
-Οι έντονες πληθωριστικές πιέσεις, ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης που πυροδότησαν οι αναταραχές στην αγορά φυσικού αερίου λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν σημαντικές επιπτώσεις και στην εξυπηρέτηση του ιδιωτικού χρέους


ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Όλο το ενεργειακό σχέδιο για την Ελλάδα
-Αύξηση των επιδοτήσεων για την ενέργεια στο 5,8% του ΑΕΠ με μειωμένο δημοσιονομικό βάρος- Η Κομισιόν ασκεί κριτική στα μέτρα της κυβέρνησης που τα θεωρεί «μη στοχευμένα»


Ακριβές αλλά «ανοιχτές» οι αγορές για τις ελληνικές τράπεζες
-Εκατοντάδες ξένοι και θεσμικοί επενδυτές επενδύουν στη χώρα μας παρά τις διεθνείς αρνητικές οικονομικές συγκυρίες


Γιάννης Σγουρός: «Οι προοδευτικές δυνάμεις να βγάλουμε την Περιφέρεια Αττικής από το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό τέλμα»
-Ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης ασκεί σκληρή κριτική στον Γιώργο Πατούλη για αμφιλεγόμενες δαπάνες και σπατάλη του δημοσίου χρήματος


«Μαχαίρι» σε δαπάνες για τρόφιμα,εστίαση και διακοπές από τους Έλληνες
-Η χρηματική δαπάνη αποτελεί πλέον το βασικό κριτήριο για την επιλογή τροφίμων


Οι τρεις πολυγαμικοί (πολιτικός, εφοπλιστής, βιομήχανος) που προκαλούν την ζήλια των ανδρών αλλά και την αντίδραση του φεμινιστικού κινήματος!
-Ο βιομήχανος, η τηλεπερσόνα και οι επιτυχίες στις ώριμες διαζευγμένες 55plus, ο εφοπλιστής μπον βιβέρ, της Ν. Υόρκης, των ακινήτων και των 56 offshore και ο επιτυχημένος πολιτικός, πρώην υπουργός!


Βραχυκύκλωσε για μια ακόμη φορά η μεταβίβαση του ΟΡΕΝ στον Ελληνοαμερικανό Τζων Καλαφάτη – «Παιχνίδια» Σαββίδη και με τον ΟΛΘ!
-Ο Ρώσος επιχειρηματίας δεν παραχωρεί το 51% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού παρά μόνο το 30%, ενώ παρελκυστική πολιτική φέρεται να ακολουθεί και με το Λιμάνι Θεσσαλονίκης όπου δεν καταλήγουν σε αίσιο τέλος…


Άνω των 22 ευρώ έκλεισε το deal της Τέρνα Ενεργειακής! – Αγοραστές η First και κορυφαίο πασίγνωστο διεθνές fund!
-Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος ολοκληρώθηκαν και μένουν μόνο διατυπώσεις και λεπτομέρειες μιας μεγάλης συμφωνίας! Θα γίνει δημόσια πρόταση!

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: