Άνθρακες ο θησαυρός για τις υποκλοπές! Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες δικαστικές πηγές, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, που ακούστηκε ή γράφτηκε ή καταγγέλθηκε ότι εμπλεκόταν, δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ούτε ενδείξεις διάπραξης παράνομων πράξεων, γεγονός που καταρρίπτει την συνωμοσιολογία που αναπτύχθηκε, από συγκεκριμένα κέντρα και με εμφανή πλέον σκοπό, να αποδομηθεί τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Μια συνωμοσιολογία την οποία στην πράξη καταδίκασε ο ελληνικός λαός, μέσα από την συντριπτική ψήφο κυριαρχίας που έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές!
Υπό το πρίσμα αυτό, οι ίδιες (έγκυρες) πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες σε βάρος των κεντρικών και αναγνωρίσιμων φυσικών προσώπων που σχετίζονταν άμεσα ή έμμεσα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα οποία διάφοροι κύκλοι και γνωστά παράκεντρα (δημοσιογραφικά και όχι μόνο) προσπάθησαν να εμπλέξουν μέσα από κατασκευασμένες κατηγορίες και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, οδηγούνται στο αρχείο!
Σε απλά λόγια, οι ίδιες πληροφορίες διαβεβαιώνουν ότι μετά τον πρωτοφανή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αλλά και την ανάλυση του συνόλου των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, δεν προκύπτει συσχετισμός, ούτε ποινικά ή άλλα αδικήματα! Και κατ’ επέκταση είναι θέμα χρόνου, η έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων! Είναι προφανές, πως η Δικαιοσύνη λειτουργεί αμερόληπτα και όχι υπό την πίεση κέντρων και παράκεντρων που θέλουν να την καθοδηγήσουν στην υλοποίηση  των δικών τους – δόλιων- σκοπιμοτήτων!