Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2024.

Αρκετά είναι τα ματς που ξεχωρίζουν και μπορούν να μας δώσουν καλά κέρδη. Ξεκινάω από τα σημερινά παιχνίδια και το Over στην αναμέτρηση της Μπόχουμ με τη Λειψία. Και οι 2 προέρχονται από νίκες. Η Μπόχουμ κέρδισε με 0-2 την Κολωνία και η Λειψία με 3-0 την Γκλάντμπαχ. Ικανή για να σκοράρει στην έδρα της είναι η Μπόχουμ. Φαβορί για τη νίκη είναι η Λειψία. Συνήθως πετυχαίνει πάνω από 1 γκολ στα παιχνίδια της.

Στην Αγγλία η Άστον Βίλα έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ματς με την επικίνδυνη Μπόρνμουθ, η οποία αφού έβαλε δύσκολα στην Άρσεναλ και έχασε με 3-2 στις καθυστερήσεις, κέρδισε στη συνέχεια με 1-0 τη Λίβερπουλ. Μπορεί να σκοράρει και στην έδρα της Άστον Βίλα. Ποντάρω στο Goal/Goal με απόδοση 1,84 στο Πάμε Στοίχημα.

Στη Γαλλία η Λανς είναι μεγάλο φαβορί κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος Ανζέ. Στην προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε εκτός έδρας με 0-4 την Κλερμόν. Η Ανζέ ηττήθηκε με 5-0 από την Μονπελιέ στο τελευταίο ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδό της. Το Over είναι πιθανό.

Αρχίζουν αύριο τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα και το μεγάλο φαβορί στα ματς της πρεμιέρας είναι ο Ολυμπιακός. Παίζει εκτός έδρας με το Βόλο. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-3 κατά της ΑΕΚ και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Χαμηλά είναι το «διπλό» του, προτιμότερο είναι το Over. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κέρδισε με 0-4 σε αυτό το γήπεδο με τις ίδιες συνθήκες.

Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στο Λεβερκούζεν. Φαβορί είναι η Μπάγερν η οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λεβερκούζεν είναι ανεβασμένη. Πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-3 τη Βέρντερ Βρέμης. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για να σκοράρουν σε ένα παιχνίδι που λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ. Συνδυάζω το Goal/Goal με το Over.

Ξεχώρισα και μία καλή απόδοση από τη Γαλλία. Πληρώνει 1,85 στο Πάμε Στοίχημα ο «άσος» της Μονπελιέ στο παιχνίδι με την Κλερμόν. Σε μεγάλη φόρμα είναι η γηπεδούχος με 4 νίκες και μία ισοπαλία στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Η Κλερμόν έχει 1 πόντο περισσότερο, αλλά βρίσκεται σε πτωτική τροχιά. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα με 0-4 από τη Λανς. Πέρσι έχασε με 1-0 στο Μονπελιέ.

Διαβάστε περισσότερα