Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Ανδρομάχη οι στιλιστικές επιλογές της καταφέρνουν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Η τραγουδίστρια το τελευταίο καιρό έχει δεχτεί ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, μετά την απόφασή της να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρει πως να συμπεριλάβει το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη» σε ένα medley της.

Η κίνησή της αυτή είχε σχολιασθεί έντονα από τον συνθέτη του τραγουδιού, Κώστα Μηλιωτάκη, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως «η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια».

@andromache_dim Το φτάσατε 1.1Μ views εδώ στο Tik Tok,δεν γινόταν,λοιπόν,να σας αφήσω έτσι❤️‍🔥 9/2 save the date🫶🏽 #andromache #paralliliagapi #medley #live #artist #music #greek #greektiktok #foryoupage #fyp #μπεςφοργιουγαμω #trending #mpesfypgamw #fypシ #loveyou #thankyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Andromache_dim

Μπορεί να απασχόλησε το γεγονός ότι το ερμήνευσε και μοιράστηκε σχετικά βίντεο στα social media της, κάτι που την έφερε έντονη αντιπαράθεση με την πλευρά της Χριστίνας Σάλτη και τα δικαιώματα του κομματιού, αλλά δεν φαίνεται να την επηρεάζει πια.

Αυτήν τη φορά, η Ανδρομάχη βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

Στη τελευταία της εμφάνιση, η 28χρονη Ανδρομάχη επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο αναδεικνύει το όμορφο σώμα της.

Η ίδια ανάρτησε μέσω Instagram φωτογραφία από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, αλλά και ένα βίντεο από τη στιγμή που τραγουδά στην πίστα το «Κατάλληλες προϋποθέσεις».

Πάντως, οι χρήστες του TikTok την αποθέωσαν κι όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, τράβηξαν το αστείο μέχρι που… το «ξεχείλωσαν».

Ανδρομάχη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στην πίστα - «Αξίζει να πάει στη Euroβύζιον»

Ανδρομάχη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στην πίστα - «Αξίζει να πάει στη Euroβύζιον»

 

Διαβάστε περισσότερα