Δεν ξέρω, αν σε γενικότερα θέματα πολιτικού σχεδιασμού οι απόψεις του Χρήστου – Γεωργίου ( για τους παρεπιδημούντες στην πτωχή από πολλές απόψεις αυτή χώρα, απλά Άκη ) – Σκέρτσου , μετράνε και αποδίδουν κάτι στην κυβέρνηση.

Αλλά από άποψη σκηνικής παρουσίας ο παρά τω πρωθυπουργώ «σκίζει».

Ο άνθρωπος διαθέτει πλούσιο βεστιάριο και «ταπώνει» κυριολεκτικά διάφορους άλλους φλούφληδες, που παρακολουθούμε να παρελαύνουν καθημερινά στα κανάλια και δεν γνωρίζουν πως να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους , αναλόγως των εξελίξεων.

Θαύμασα λοιπόν προχθές την υπουργάρα, να εμφανίζεται στα κανάλια προσκεκλημένος να μιλήσει για την τραγωδία των Τεμπών με εμφάνιση θυμίζει «κοράκι»: Μαύρο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, μαύρο σακάκι.

Προφανώς ήθελε να εκδηλώσει το βαθύ πένθος του, για την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας , αλλά να παραδώσει και μαθήματα ενδυματολογικής «συμπεριφοράς» σε άλλα στελέχη της κυβέρνησης που εμφανίζονται στα κανάλια με γαλάζια – άκουσον – άκουσον – πουκάμισα και γραβάτες !

Δικαίως θα με ρωτήσετε, τι είπε ο κ. Σκέρτσος.

Που να θυμάμαι , εγώ είχα εκστασιαστεί από την τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Θαύμασα επίσης το ότι με την «μαύρη» εμφάνιση του ο υπουργός απέδειξε πως δεν είναι προληπτικός: Γιατί όπως διαβάζω στη Wikipedia « στις περισσότερες κουλτούρες το κοράκι θεωρείται κακός οιωνός».

Διαβάστε περισσότερα