Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος και μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυο τους φαίνεται ότι διασκέδαζαν και περνούσαν ιδιαίτερα καλά.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια, φημολογείται έντονα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, χωρίς κανένας από τους δυο να έχει επιβεβαιώσει κάτι, με οποιοδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, ο νικητής του Survivor το 2017 ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Δήμητρα Βαμβακούση, με τους δυο τους να είναι μαζί στο αυτοκίνητο και να τραγουδούν ένα από τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο ενώ έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers στο Instagram.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της «Μις Πελοπόννησος».

Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Διαβάστε ακόμη: