Μπορεί η κα Αγγέλα Αθανασιάδη να είχε χρόνια να πληρώσει τις δόσεις του δανείου της, όμως μόλις είδε ότι η χλιδάτη μεζονέτα στην παραλιακή επρόκειτο να βγει στο σφυρί έσπευσε να πληρώσει 300 χιλιάδες ευρώ για να ακυρωθεί η διαδικασία πλειστηριασμού.

Η κα Αγγέλα Αθανασιάδη- Κοντογούρη, μία από τις τρεις κόρες του αείμνηστου εκδότη Τζώρτζη Αθανασιάδη, είχε χρόνια να πληρώσει τις δόσεις του δανείου της στην Eurobank.

Στις κλήσεις της τράπεζας για ρύθμιση δεν ανταποκρινόταν. Μέχρι προχθές. Διότι μόλις κατάλαβε ότι η μεζονέτα 6ου και 7ου ορόφου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, θα άλλαζε χέρια  στις 22 Οκτωβρίου –σήμερα δηλαδή- καθώς υπήρχε οριστικοποιημένη λίστα συμμετοχών,  βρήκε 300 χιλιάδες ευρώ και ζήτησε από την doValue, η οποία διαχειρίζεται το δάνειο, να το ρυθμίσει.

Τώρα η κα Αθανασιάδη θα πρέπει να είναι συνεπής στη εξυπηρέτηση του δανείου –ποσού λίγο πάνω από το 1 εκατ ευρώ-, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δρομολογηθεί και πάλι η διαδικασία του πλειστηριασμού.

Αγγέλα Αθανασιάδη

Να σημειωθεί ότι η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 1,271 εκατ ευρώ και επισπεύδουσα του πλειστηριασμού η doValue. Ο πλειστηριασμός που ακυρώθηκε, αφορούσε  δύο πολυτελή διαμερίσματα 6ου και 7ου ορόφου,  που βρίσκονται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 52Α και τα οποία ανήκουν εξ αδιαιρέτου (κατά το 1/3) στην ίδια, τον σύζυγο της Ροδόλφο Κοντογούρη και τον γιό τους Γιώργο Κοντογούρη.

Αγγέλα Αθανασιάδη- Τα εν λόγω διαμερίσματα που παραλίγο να βγουν σε πλειστηριασμό

Τα δύο οροφοδιαμερίσματα που συνδέονται με εσωτερική σκάλα, είναι εμβαδού  300 τετραγωνικών μέτρων και έχουν απεριόριστη θέα. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν  550 χιλιάδες ευρώ για το οροφοδιαμέρισμα  του  6ου και 687 χιλιάδες ευρώ για το οροφοδιαμέρισμα του 7ου. Μαζί έβγαιναν στο σφυρί δύο  αποθήκες (αντί 4.000 ευρώ) και δύο θέσεις πάρκινγκ (με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 συνολικά).