Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη φετινή συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά φέτος, και τις σχέσεις που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού»: «Έχω ολοκληρώσει την πορεία, τον κύκλο και την καριέρα που έχω κάνει στην τηλεόραση. Απλά τώρα κάνω κάποιους ομόκεντρους κύκλους επιλεκτικά και από ό,τι είδα και τα τελευταία χρόνια λειτουργώ αρκετά διαδραστικά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εντάξει, έχω ανάγκη οικονομική, αλλά και από την άλλη πλευρά βλέπω ότι αυτό έπιασε τόπο και με αυτή την έννοια, καλά κάνω».

 

Για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno», δήλωσε: «Ένιωσα όπως ένιωθα, όταν έκανα δικές μου εκπομπές, τις οποίες παρουσίαζα εγώ. Μου βγήκε ένα αίσθημα χαράς που δεν ήταν προσωπικό, ήταν κοινός στόχος. Το δικό μου ζητούμενο λοιπόν, πρώτα από όλα, θα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και αυτή η χαρά. Γιατί η χαρά είναι μεταδοτική. Και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι και τα μούτρα. Αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας».

Τέλος, είπε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω μιλήσει, όχι. Ας πούμε όμως, και πρόπερσι που ήμουν, και πέρσι πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι, επειδή θα είμαι στη Φαίη, ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν τον Σεπτέμβρη».

Διαβάστε ακόμη: