Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε παρατήρηση  σε άντρα που παρενοχλεί κορίτσια στα social media, όπως ανέφερε σε ανάρτηση/

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο σε story, που ακούγεται ένας άντρας να του επιτίθεται. Στην ανάρτηση, εξήγησε πως πρόκειται για κάποιον που παρενοχλεί κορίτσια με σχόλια σεξουαλικού χαρακτήρα στο Instagram και αφού του έκανε παρατήρηση, εκείνος του έστειλε βίντεο, στο οποίο τον βρίζει.

Μεταξύ άλλων, ο άντρας ακούγεται να λέει στον Ανδρέα Γεωργίου: «Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχεις την εντύπωση ότι είσαι ο δερβέναγας της κομπλεξικής παρέας; Άη σιχτίρ από κει, όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας βγαίνουν στο κανάλι να πουλήσουν πνεύμα».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός εξήγησε με ένα κείμενο πάνω στο βίντεο ότι: «Αυτός ο κύριος παρενοχλεί κορίτσια στο Instagram με διάφορα σεξουαλικά σχόλια. Όταν του έκανα παρατήρηση μου έστειλε αυτό το βίντεο.

Του υποσχέθηκα ότι εάν δεν ζητήσει συγνώμη θα τον μάθει όλη η Ελλάδα σήμερα. Δεν με πήρε στα σοβαρά. Έχω όλα του τα μηνύματα μαζί με ηχητικά που μιλάει και μάλιστα συγκρίνει τα κορίτσια με τα παιδιά του. Ο ανώμαλος. Προσοχή στα σοσιαλ παιδιά. Δεν ξέρουμε ποτέ ποιος είναι πίσω από μια οθόνη. Θα δημοσιεύσω όλα του τα μηνύματα».

Ανδρέας Γεωργίου: Θύμα απάτης με τεχνητή νοημοσύνη

Διαβάστε ακόμη