search

MAIN STREET

«Ανάσα» για το bitcoin με άνοδο 3%- Τα σχόλια του Έλον Μάσκ το στηρίξαν

Το BTC/USD υποχώρησε σήμερα, αλλά απέφυγε νέα χαμηλά και καλύπτει τις απώλειες με τη βοήθεια των σχολίων του Elon Musk

221114172328_Elon-Musk-Bitcoin

Μια νέα κρίση έπληξε τον κόσμο της κρυπτογράφησης αυτόν τον μήνα, καθώς το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης FTX αντιμετώπισε “προβλήματα ρευστότητας ” σύμφωνα με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο , μετά την πτώση του κουπονιού FTT. Η ανταγωνίστρια Binance αποσύρθηκε τελικά από μια δοκιμαστική συμφωνία για την απόκτηση της μη αμερικανικής λειτουργίας της FTX  και η προβληματική εταιρεία κατέθεσε τελικά ** αίτηση πτώχευσης την Παρασκευή**.

Αυτό προκάλεσε ένα ξεπούλημα σε διάφορα ψηφιακά νομίσματα, με το BTC/USD να έχει κατρακυλήσει σε χαμηλά δύο ετών την Πέμπτη, καταγράφοντας την χειρότερη εβδομάδα του από τον Ιούνιο Είναι τώρα ευάλωτο σε νέα χαμηλά και στη χειρολαβή των 15.000, αλλά μπορεί να χρειαστεί νέος καταλύτης για μια μεγαλύτερη πτώση προς και κάτω από τις 13.207.

Το BTC/USD υποχώρησε σήμερα, αλλά απέφυγε νέα χαμηλά και καλύπτει τις απώλειες με τη βοήθεια των σχολίων του Elon Musk, ο οποίος έγραψε στο Twitter “Το BTC θα τα καταφέρει, αλλά μπορεί να είναι ένας μακρύς χειμώνας ” . Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάκαμψη προς τον EMA200 (γύρω στις 14.470), αλλά τα ημερήσια κλεισίματα πάνω από αυτόν, τα οποία θα μπορούσαν να σταματήσουν την καθοδική δυναμική, μπορεί να αποδειχθούν προς το παρόν άπιαστα

Η περιοχή πάνω από τον EMA200 φαίνεται μη φιλική από τεχνική άποψη, ενώ η διατηρήσιμη ανάκαμψη φαίνεται δύσκολη όσο τα προβλήματα της κρυπτογράφησης παραμένουν. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται προσοχή, καθώς οι αγορές παρακολουθούν τις ειδήσεις γύρω από το FTX και η μεταβλητότητα παραμένει αυξημένη.

Διαβάστε ακόμη: