Ξεκινά η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα που αναδεικνύει τις επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας και στοχεύει στους διεθνείς επενδυτές.

Με την συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate όπως μεσίτες, κατασκευαστές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η 3η Premium Real Estate Expo 2023 επάξια κατοχυρώνει το τίτλο μιας διεθνούς έκθεσης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις διεθνείς εξελίξεις του κλάδου Real Estate, το Σάββατο 10 Ιουνίου στο 2ο Real Estate Forum.

Καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύουν τις τάσεις της αγοράς, μιλούν για τις επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας, τα νέα επενδυτικά πλάνα και απαντούν στο Γιατί η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης ξένων επενδύσεων.

Επιπλέον, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα νέα επιχειρηματικά τους projectστην ενότητα Project & Investment Presentation in 60’.

Μια αποκλειστική δυνατότητα για τους επισκέπτες της έκθεσης να ανακαλύψουν την επόμενη επενδυτική τους ευκαιρία, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη χρονιά στην Premium Real Estate Expo φιλοξενούνται εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων μέσω του Hosted Buyer προγράμματος και στοχεύουν σε μεγάλες εμπορικές συμφωνίες.

Αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης αποτελούν ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) και η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας (FIABCI).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.

Διαβάστε περισσότερα