Η Alica Schmidt, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο» ξενάγησε τους θαυμαστές της σε μια εικονική περιήγηση στο Ολυμπιακό Χωριό, δείχνοντάς τους τι μπορούν να κάνουν οι αθλητές μετά τους αγώνες.

Η Γερμανίδα δρομέας – σταρ μοιράστηκε στη σελίδα της Instagram μια διασκεδαστική συλλογή από τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στους αθλητές μετά τον τέλος των αγώνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι ανέσεις που απόλαυσαν οι αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό: Από διαλογισμό και μασάζ μέχρι αίθουσα παιχνιδιών

Κι όπως μπορεί να δει κανείς, οι αθλητές μπορούν να αποκτήσουν ένα προσωποποιημένο γραμματόσημο από τον επίσημο συνεργάτη των Αγώνων La Poste, να γευτούν δωρεάν μπαγκέτες και κρουασάν, δωρεάν αναψυκτικά καθ’ όλο το 24ωρο ή να παίξουν όση ώρα θέλουν στην αίθουσα παιχνιδιών.

Παράλληλα, μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν κούρεμα, να κάνουν ποδηλατάδα ή ακόμη και μια δωρεάν συνεδρία διαλογισμού αλλά και να απολαύσουν έναν καφέ με το πρόσωπό της αποτυπωμένο επάνω στο αφρόγαλα. Φυσικά, το φαγητό, όπως και τα παγωτά ήταν διαθέσιμα όλο το 24ωρο χωρίς αντίτιμο, ενώ μπορούν επίσης να καθίσουν αναπαυτικά σε καρέκλες μασάζ ή να πιουν μία δροσερή μπίρα χωρίς αλκοόλ.

Το βίντεό της συγκέντρωσε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 120.000 προβολές, με πολλούς να την συγχαίρουν που έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού.

Δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο

Βέβαια, η απόδοση της πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο και της ομάδας της θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2023, καθώς η ομάδα της Γερμανίας τερμάτισε στη 10η θέση του πίνακα των μεταλλίων (στην 51η θέση βρέθηκε η Ελλάδα). Η ομάδα της Alica μάλιστα, αποκλείστηκε από τη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400.

Μετά το τέλος των Αγώνων πάντως, η 25χρονη δρομέας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, περιγράφοντας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ως ένα «συναισθηματικό οδοστρωτήρα».

« Ως αθλήτρια δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω να είμαι και ίσως δεν θα είμαι ποτέ» έγραψε η Schmidt, εκφράζοντας τις φιλοδοξίες της για μελλοντικούς αγώνες. «Και σε όσους αθλητές δεν τα κατάφεραν φέτος στο Παρίσι, μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας. Είναι ένας κακοτράχαλος δρόμος και μια μέρα όλη η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει τελικά καρπούς!».

Διαβάστε ακόμη: