Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα Χριστούγεννα, τις σχέσεις με τους πρώην της, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Αρχικά, δήλωσε στο «Mega Καλημέρα»: «Θυμάμαι ένα συμβολικό δώρο κοντά στην αλλαγή της χρονιάς, μου είχε κάνει πρόταση γάμου ο πρώην σύντροφός μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή γιατί την Πρωτοχρονιά είναι και τα γενέθλιά μου» και σε ερώτηση για τα δώρα που έχει κάνει σε πρώην συντρόφους της, απάντησε: «Συνήθως στους πρώην συντρόφους μου έπαιρνα κάτι που μπορεί να έλειπε από την ντουλάπα τους ή κάτι που εγώ θεωρούσα ότι έλειπε».

Σχετικά με τα σχέδιά της για τις φετινές γιορτές είπε: «Φέτος θέλω να πάω όπως συνηθίζω στην Τρίπολη στην οικογένεια μου. Την Πρωτοχρονιά σκέφτομαι να κάνω κάποιο ταξίδι με φίλους, που είναι μόνοι σαν εμένα».

Τέλος, για τη δημιουργία οικογένειας είπε: «Μου αρέσει η οικογένεια, σίγουρα ο έρωτας στη ζωή μου είναι κάτι απαραίτητο και κάνει την καθημερινότητα να περνά πιο εύκολα. Πιστεύω ότι σαν μαμά θα είμαι υπερπροστατευτική με όλες τις έννοιες και όλους τους τρόπους, γιατί το έχω πολύ αυτό με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, το βλέπω και από το μικρό μου το σκυλάκι που πραγματικά το αισθάνομαι σαν άνθρωπο».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Συναντήθηκαν ξανά μετά το διαζύγιό τους

Διαβάστε ακόμη: