Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης επέλεξε για ακόμη μια φορά να σχολιάσει το θέμα με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου, προσπαθώντας να «κρατήσει το θέμα ψηλά» και παρακινώντας το κίνημα #metoo.

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι, επίσης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη η οποία είναι μία από τις ηθοποιούς που έχουν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλλιπίδη.

Μάλιστα, Πέτρος Φιλλιπίδης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχαν πιαστεί, σχεδόν, στα χέρια κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, πριν ο πρώτος αποχωρήσει οριστικά από αυτήν.

Με σχεδόν καθημερινές του αναρτήσεις, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διατηρεί το θέμα ψηλά στην καθημερινότητα προσπαθώντας να μην ξεχαστεί, να τιμωρηθούν οι θύτες αλλά και προτρέποντας οποιονδήποτε άλλον έχει να πει κάτι, να μιλήσει.

Με το τελευταίο του story έστειλε ένα μήνυμα σε «όσους προστατεύουν τους θύτες», «σε όσους θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από το θέμα» αλλά κυρίως στον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις και χρειάζεται να δείξει την συμπαράστασή του στα θύματα.

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες.

Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος.

Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram.Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανάρτησηΔιαβάστε επίσης τη νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη που σοκάρει:

https://radar.gr/article/72960/nea-kataggelia-gia-filippidi-aynanizotan-mprosta-moy