Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο Κρις Έβανς παντρεύτηκε την Άλμπα Μπαπτίστα σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στη Μασαχουσέτη της Βοστώνης.

Ο 42χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η 26χρονη ηθοποιός που φημολογούνταν ότι ήταν μαζί από τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο Έβανς έκανε likes σε κάποιες αναρτήσεις της Μπαπτίστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ωστόσο, ο Έβανς που έγινε γνωστός ως «Captain America» ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ωστόσο, δεν είναι ακριβές πότε ακριβώς πρωτοξεκίνησε η σχέση τους.

Ποια είναι η Άλμπα Μπαπτίστα

Η Άλμπα Μπαπτίστα είναι 26 χρονών, έχει καταγωγή από την Πορτογαλία και έχει γεννηθεί στη Λισαβόνα. Η μητέρα της είναι μεταφράστρια και μιλάει πέντε γλώσσες, ενώ ο πατέρα της δούλευε ως μηχανικός.

Η ηθοποιός κέρδισε διεθνή αναγνώριση για τον ρόλο της στη σειρά «Warrior Nun» του Netflix, που σηματοδότησε το αγγλόφωνο ντεμπούτο της. Η ερμηνεία της στη σειρά του Netflix επαινέθηκε από τους κριτικούς και ήταν υποψήφια για το βραβείο Saturn για την καλύτερη ηθοποιό στην τηλεόραση το 2021.

Πριν από αυτό, άφησε το στίγμα της στην πορτογαλική βιομηχανία του θεάματος με εμφανίσεις σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως τα «A Impostora», «Filha da Lei», «A Criação» και «Jogo Duplo».

Η Μπαπτίστα πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία «Mrs. Harris Goes to Paris», η οποία γνώρισε εμπορική επιτυχία στην Αμερική στο κύκλωμα των arthouse ταινιών. το 2022 κέρδισε το «Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Παράλληλα, έχει αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο φιλμ «The Way of the Wind», σε σκηνοθεσία Τέρενς Μάλικ.

Πέρα από την καριέρα της ως ηθοποιός, η Μπαπτίστα πραγματοποιεί φιλανθρωπικές δράσεις. Το 2018, αφιέρωσε τον χρόνο της σε ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη, εστιάζοντας σε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το τεύχος Sexiest Man, ο Έβανς άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια και μίλησε λιτά για τη σχέση του με τη Μπαπτίστα.

Τον Ιανουάριο του 2023, μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι ο Έβανς και η Μπαπτίστα ήταν εξαιρετικά αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, δηλώνοντας: «Αυτή είναι η πιο αφοσιωμένη σχέση που μπορεί να θυμηθεί κανείς ότι έχει υπάρξει εδώ και πολύ καιρό, αν όχι ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: