Ο Ρομέλου Λουκάκου αναγεννήθηκε στη Ρόμα και η συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι εξαιρετική. Ο Βέλγος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από το Λονδίνο και την Τσέλσι με προορισμό τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Με το φινάλε της σεζόν ο έμπειρος επιθετικός καλείται να επιστρέψει στο Λονδίνο και από εκεί να κάνει το επόμενο… δρομολόγιο. Να ανοίξει τα φτερά του για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Μέχρι να φθάσει το καλοκαίρι όμως ο Λουκάκου θα συνεχίζει να ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αυτό προδίδουν οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Ρωμαίους. Ο Βέλγος φορ σε 19 εμφανίσεις με τη Ρόμα μετράει 12 τέρματα συμβάλλοντας τα μέγιστα στη πορεία της ιταλικής ομάδας σε Serie A και Europa League. Μοιραία οι εμφανίσεις του γίνονται αντικείμενο σχολιασμού αρκετών ομάδων. Τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport η ομάδα που έχει δείξει τη μεγαλύτερη διάθεση να κυνηγήσει την υπογραφή του 30χρονου φορ είναι η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, οι Σαουδάραβες τις τελευταίες εβδομάδες πιέζουν έντονα τον Λουκάκου να αποδεχθεί από τώρα μια πρόταση που θα του καλύψει όλες τις επιθυμίες.

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Λουκάκου διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή ο Βέλγος επιθετικός σε δύο χρόνια παρουσίας τους στη Σαουδική Αραβία θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ιλιγγιώδες ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής ο Λουκάκου δεν έχει απαντήσει στην πρόταση όμως σίγουρα θα το σκέφτεται σοβαρά. Αν πει το μεγάλο «ναι» τότε αυτομάτως η Αλ Χιλάλ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Η Ρόμα μοιάζει απίθανο να μπορεί να αντικρούσει αυτή τη πρόταση.

Διαβάστε ακόμη: