Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από story στο Instagram.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο σεφ και επιχειρηματίας, ποστάροντας εικόνα με ένα κοριτσάκι με ποδιά και σύνεργα μαγειρικής στο χέρι.

Άκης Πετρετζίκης: Ο πελαργός έρχεται ξανά

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ μετά τον ερχομό του γιου τους, πρόκειται να αποκτήσουν και κορούλα, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή ευτυχία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Ιούλιο. Τότε, ο μάγειρας είχε ανακοινώσει την γέννηση του γιου του γράφοντας: ««Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, κάνοντας, παράλληλα, και τη βάφτιση. Μετά τα μυστήρια, ακολούθησε πάρτι, με το ζευγάρι να εμφανίζεται υπό τους ήχους της μουσικής εισαγωγής του Star Wars.

Ο Άκης Πετρετζίκης στην κουζίνα του 

Αν και ο Άκης Πετρετζίκης δεν μοιράζεται εύκολα στιγμές από την προσωπική του ζωή, σε παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media μας έχει δείξει το σπίτι του στο οποίο μένει με την σύζυγό του και τον μικρό Αχιλλέα.

Άκης Πετρετζίκης: Ο πελαργός έρχεται ξανά

Η κουζίνα όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσιάζει με την Κωνσταντίνα αρκετά συχνά να μαγειρεύει για τον ίδιο και ο Άκης Πετρετζίκης δοκιμάζει με χαρά τα πιάτα της. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, στο σπίτι μάλιστα υπάρχει ένα ευρύχωρο χωλ, που χρησιμοποιούσε ο Άκης για να γυμνάζεται στην καραντίνα.

Άκης Πετρετζίκης: Ο πελαργός έρχεται ξανά

Σε ό,τι αφορά την κουζίνα, κυριαρχεί το γκρι, με τις λεπτομέρειες από ξύλο να δίνουν ένα πιο ζεστό τόνο.