«Μπαμπάς» έγινε για πρώτη φορά ο σεφ και επιχειρηματίας Άκης Πετρετζίκης.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακολούθους του.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρζετζίκης για να ανακοινώσει ότι έγινε «μπαμπάς», πόσταρε φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κρατά τις πατούσες του μωρού του.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

«Μπαμπάς» έγινε για πρώτη φορά ο σεφ και επιχειρηματίας Άκης Πετρετζίκης.

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο σεφ και επιχειρηματίας Άκης Πετρετζίκης.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!», έγραψε ο Ακης Πετρετζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Άκης Πετρετζίκης είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, μετρώντας αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους.

Ο σεφ έκανε μία ανάρτηση με την έγκυο σύντροφό του την Κωνσταντίνα γράφοντας: «40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της τηλεόρασης, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα με την οποία ο Άκης δεν έχει φωτογραφηθεί δημοσίως. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το όμορφο ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καιρό, ωστόσο είναι έτοιμοι για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα της κοινής ζωής τους.