Ο Άκης Πετρετζίκης μας συντείνει τη συνταγή… της επιτυχίας κάθε μίας από τις 24 χώρες που θα αγωνιστούν στο Euro 2021 μέσα από μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ έγραψε ” #Euro2020 Μπορεί πέρσι να μην έγινε, αλλά σήμερα ξεκινάει… Τι λέτε; Είστε για παιχνίδι;  #NationsLeague #WCQ “. Με αυτόν τον τρόπο προσκάλεσε τους ακόλουθούς του να παίξουν ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί η νικήτρια χώρα – συνταγή του Euro.

Ο 36χρονος μάγειρας συνόδευσε τη ανάρτηση του με μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι 24 σημαίες των χωρών του Euro με  την συνταγή- σήμα κατατεθέν της κάθε μίας χώρας από δίπλα.

Με γεύσεις έτοιμες να ενθουσιάσουν τον κάθε γευστικό κάλυκα, από το τουρκικό κεμπάπ, μέχρι την ισπανική παέγια και το αυστριακό Glühwein (ζεστό κρασί). Ο καθένας μπορεί να μπει και να ψηφίσει ποια είναι η αγαπημένη του συνταγή ανάμεσα στα διεθνή εδέσματα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να σχολιάσει στη δημοσίευση του Άκη Πετρετζίκη τη σημαία της χώρας, της οποίας η συνταγή του αρέσει πιο πολύ.

Οι αντιδράσεις στο παιχνίδι ποικίλουν, με πολλούς να δηλώνουν μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι μπροστά στις τόσες συνταγές, με άλλους να αναφέρουν πως τα περισσότερα φαγητά τους είναι άγνωστα και φυσικά μεγάλη μερίδα να ανυπομονεί για το πότε θα ανεβάσει βήμα βήμα τη νικήτρια συνταγή ο Άκης, ώστε να τους συνοδεύει την ώρα που θα παρακολουθούν τους αγώνες του Euro.

Ποια λέτε να είναι η νικήτρια… Euroσυνταγή;