Γάμος Πετρετζίκη! Ο Άκης Πετρετζίκης ντύθηκε τελικά γαμπρός και η είδηση του γάμου του απασχόλησε τα media από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά υπήρχε η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι ο αγαπημένος σεφ και η σύντροφός του θα πραγματοποιούσαν τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους σε κτήμα στο Κορωπί και μάλιστα κατά της πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

γάμος πετρετζίκη

Στη συνέχεια ωστόσο το νέο ρεπορτάζ των εκπομπών ήθελε τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να παντρεύονται νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός σεφ και τα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον, τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα media, αφού λίγο πριν τις απογευματινές ώρες ενημερωθήκαμε πως ο γάμος θα γίνει σε κτήμα στο Κορωπί, όπως και είχε διαρρεύσει αρχικά.

Άκης Πετρετζίκης: Μυστικό μέχρι τελευταία στιγμή

γάμος πετρετζίκη

Παντρεύτηκαν  έχοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και φρόντισαν να μη διαψεύσουν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου.

Γάμος Πετρετζίκη – Το «θρίλερ» με την ώρα του μυστηρίου

Αρχικά γράφτηκε ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή και στη συνέχεια διέρρευσε η Δευτέρα με τα σενάρια να είναι δύο: το πρώτο έλεγε ότι θα παντρευόντουσαν στις 11:30 το πρωί ενώ το δεύτερο ότι η τελετή θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη.

Γάμος Πετρετζίκη – Η άφιξη του ζευγαριού

γάμος πετρετζίκη

Γάμος Πετρετζίκη και Παπαμιχαήλ 

Η νύφη έφτασε από το μεσημέρι στο κτήμα και ετοιμάστηκε εκεί. Ο γαμπρός έφτασε και μπήκε από την πίσω πόρτα αποφεύγοντας διακριτικά τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που κυριολεκτικά έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο για να εξασφαλίσουν ένα καρέ από το ευτυχές γεγονός.

Ο στολισμός στον προαύλιο χώρο γύρω από την πισίνα είχε στολιστεί με λευκά λουλούδια ενώ ένα ειδικό σταντ έχει τοποθετηθεί με ποτά και γλυκά για τη βάφτιση του μικρού Αχιλλέα, δίπλα από τον ειδικό διαμορφωμένο χώρο για τους λιλιπούτειους καλεσμένους. Οι λιγοστοί καλεσμένοι σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός φίλος του γαμπρού, Μύρωνας Στρατής.