Αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης έως 33 ετών είναι μια νιόπαντρη δασκάλα από την Αϊόβα, η οποία ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά έφηβους μαθητές.

Η 24χρονη Κάσιντι Κράους, δασκάλα στο IKM Manning School, παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο ο γάμος της δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Στις 28 Αυγούστου ο νέος της σύζυγος ονόματι Ζάκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν της γυναίκας του, η οποία είχε ασελγήσει πάνω σε δύο έφηβα αγόρια, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Αϊόβα: Ο γάμος της διαλύθηκε και απολύθηκε

Τρεις ημέρες πριν από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, η δασκάλα παραιτήθηκε για να αποφύγει την απόλυσή της, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του σχολείου.

Την περασμένη Δευτέρα η Κράους δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, αλλά και της έκθεσης ανηλίκων σε άσεμνο υλικό, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Κράους «διένειμε εν γνώσει της άσεμνο υλικό» μέσω του Snapchat σε ένα αγόρι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 και σε άλλα δύο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2023 – το τελευταίο λίγο πριν από το γάμο της, ανέφερε το Law&Crime.

Τον Μάιο του 2022 ασέλγησε σε βάρος ενός 13χρονου «χαϊδεύοντας ή αγγίζοντάς τον», σύμφωνα με την καταγγελία. Επίσης, η Κράους κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι το διάστημα μεταξύ 17 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου 2023, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Η ανακοίνωση της ποινής της 24χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: