Η Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε στο Louis Vuitton Cruise Show στην Ιταλία και ήταν αγνώριστη από την μεγάλη απώλεια κιλών.

Η 69χρονη επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος τράβηξε τα βλέμματα με ένα κομψό λευκό σύνολο που αποτελούνταν από ριγέ πουκάμισο και ασορτί φαρδιά παντελόνα.

Η «μάχη» της Όπρα Γουίνφρεϊ με την απώλεια κιλών.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές της δεν ήταν τόσο το λουκ όσο η αδυνατισμένη φιγούρα της. Η παρουσιάστρια talk show είχε μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της στην απώλεια βάρους στο παρελθόν, λέγοντας πως είχε δώσει μάχη με τις δίαιτες ενώ πέρυσι αποκάλυψε ότι επρόκειτο να κάνει ένα «reset» στις διατροφικές της συνήθειες για να «αποκτήσει ξανά τον έλεγχο του πώς θέλω να ζω».

Η Όπρα – η οποία στα πιο βαριά της έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά – είναι πρέσβειρα της WW και πέρυσι είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να χάσει κιλά.

«Ήρθε η ώρα για μια επανεκκίνηση. Καθαρίζω το ψυγείο μου» ανέφερε σε βίντεο στο Instagram στις αρχές του περασμένου έτους προωθώντας τα οφέλη του WW. «Σε φέρνει πίσω στο κέντρο. Με βοηθάει να παραμείνω στο σωστό δρόμο. Φέρνει ένα επίπεδο επίγνωσης του τι τρώω και αυτό είναι που με βοηθάει να ξαναπάρω τον έλεγχο του πώς θέλω να ζήσω. Ας κάνουμε λοιπόν την πρώτη μας μέρα μαζί. Όχι μια μέρα, όχι αύριο, όχι την επόμενη Δευτέρα, όχι την επόμενη εβδομάδα. Ας είναι σήμερα η πρώτη μας μέρα, εντάξει;».

Μάλιστα, σε παλαιότερη ανάρτησή της όπου και πάλι εκθείαζε την WW, είχε αναφέρει ότι είχε χάσει πάνω από 18 κιλά, ενώ εξακολουθούσε να μπορεί να τρώει όσα της άρεσαν. «Από τότε που ξεκίνησα το Weight Watchers, έχασα πάνω από 18 κιλά. Μπορώ να σας πω ειλικρινά: δεν δυσκολεύομαι πια. Τρώω ό,τι μου αρέσει – τάκος, ζυμαρικά. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι στερούμαι».

«Έχασε πάνω από 23 κιλά η Όπρα Γουίνφρεϊ»

Πάντως, όσο για την χθεσινή της εμφάνιση στο Louis Vuitton Cruise Show, φαίνεται πως το πρόγραμμα αποδίδει. Μιλώντας στο Radar online, ο Δρ. Γκέιμπ Μίρκιν, ειειδκός σε θέματα γυμναστικής και διατροφής, εκτίμησε ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει χάσει σημαντικό βάρος. «Φαίνεται ότι έχει χάσει περίπου 23 κιλά».

Διαβάστε περισσότερα