Η Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής, με μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Γουίνφρεϊ ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «The Color Purple». Η 69χρονη μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έχει χάσει αρκετά κιλά, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ένα μοβ φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής, με μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.  Η Γουίνφρεϊ ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «The Color Purple». Η 69χρονη μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έχει χάσει αρκετά κιλά, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ένα μοβ φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana.  Στη λεζάντα της δημοσίευσης που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γουίνφρεϊ έγραψε: «Είναι μια μωβ βραδιά. Φεύγω για το γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας με την οικογένειά μου».

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γουίνφρεϊ έγραψε: «Είναι μια μωβ βραδιά. Φεύγω για το γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας με την οικογένειά μου».

Η καριέρα της Όπρα Γουίνφρεϊ απογειώθηκε, όταν εξασφάλισε τον πρώτο της ρόλο ως ηθοποιός στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Color Purple» το 1985.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά, η 69χρονη μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έγινε παραγωγός της πολυαναμενόμενης μουσικής διασκευής του βραβευμένου με Πούλιτζερ μυθιστορήματος της Alice Walker.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Essence, η Όπρα αποκάλυψε ότι πληρώθηκε 35.000 δολάρια για τον ρόλο της στο «The Color Purple», που της χάρισε και την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ανέφερε ότι τα 35.000 δολάρια που έλαβε για τον ρόλο ήταν τα καλύτερα χρήματα που κέρδισε ποτέ. Το ποσό αυτό θα ισοδυναμούσε με λίγο πάνω από 100.000 δολάρια σε δολάρια του 2023.

Το πρωτότυπο μυθιστόρημα της Alice Walker, το οποίο αφηγείται την ιστορία της Celie, μιας γυναίκας από τον Νότο, η οποία διανύει τη ζωή της στις αρχές του 1900 μετά από χρόνια κακοποίησης, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και έχει αντιμετωπίσει λογοκρισία στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: