Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής περνά μπροστά από το σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πρoτού της επιτεθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα και την μαχαιρώσει θανάσιμα.

Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου γυναικοκτόνου στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη:

«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα – Το καρτέρι του δολοφόνου έξω από το σπίτι της Κυριακής

Η ώρα είναι 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (1/4), έξω από την πολυκατοικία στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε το 28χρονο θύμα τους τελευταίους δύο μήνες.

Όπως δείχνει και το βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστης πάνω στη μοτοσικλέτα του να περιτριγυρίζει την πολυκατοικία όπου έμενε η 28χρονη. Πάνω του έχει το μαχαίρι με το οποίο της στέρησε τη ζωή.

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί.

Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η 28χρονη εξήλθε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ενώ το θύμα εκείνη τη στιγμή επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.

Άγιοι Ανάργυροι: Η αποκάλυψη για τον σκοπό το φυλάκιο

Επίσης, σε μια σημαντική αποκάλυψη για τον αστυνομικό που βρισκόταν στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ η 28χρονη Κυριακή, προέβη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός που βρισκόταν στο φυλάκιο και όπως φαίνεται, δεν επενέβη όταν η Κυριακή δεχόταν τα μανιασμένα χτυπήματα του πρώην συντρόφου της, είναι κατηγορούμενος σε μια μεγάλη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το 2021 είχε κατηγορηθεί για πλαστά διαβατήρια και αποφυλακίστηκε 12 μήνες μετά, χωρίς να έχει γίνει ακόμα η δίκη. Έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή του και ενώ είναι κατηγορούμενος, επέστρεψε στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνοντας το πόστο του σκοπού. Ένα νευραλγικό πόστο σε κεντρικό τμήμα και έναν κατηγορούμενο αστυνομικό σε μια καρέκλα «φωτιά».

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. απαντούν ότι ο αστυνομικός επέστρεψε στο σώμα, καθώς δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη: