Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου η 28χρονη Κυριακή μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω το αστυνομικό τμήμα.

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα»

Στον Alpha μίλησε η μητέρα του δολοφόνου για τη σχέση του γιου της με την 28χρονη πρώην κοπέλα του, την οποία δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του δράστη στην εκπομπή «Tlive».

«Ήταν πολύ αγαπημένοι μέχρι την 1η του Μάρτη, που χωρίσανε… Όταν με καλέσουν, να πάω στην αστυνομία, θα πω όλα όσα ξέρω. Τα παιδιά ήταν μαζί χρόνια», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα».

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα» ανέφερε συγκεκριμένα ο πατέρας του 39χρονου δράστη. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» είπε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ξάδελφος του 39χρονου δράστη. «Μας έλεγε ότι τα πηγαίνανε καλά, χωρισμοί όμως υπήρχαν… Συνολικά, ήταν μαζί μια πενταετία, σίγουρα» είπε αρχικά.

«Μου λέει ”με χώρισε”, αυτή δηλαδή… και του λέω ”εντάξει, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι”… Έδειχνε στενοχωρημένος, σίγουρα, ναι… Απ’ ό,τι φάνηκε, δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους» είπε, αφηγούμενος όσα γνώριζε για τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Ήρεμος άνθρωπος ήταν, δεν μπορώ να το πιστέψω πώς το έκανε αυτό, κρίμα για το κοριτσάκι» είπε, τέλος, ο εξάδελφος του 39χρονου δράστη.

Άγιοι Ανάργυροι: Η γνωριμία της Κυριακής με τον 39χρονο

Πέντε χρόνια πριν, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον κατηγορούμενο, η Κυριακή πίστευε ότι ζει την απόλυτη ευτυχία, χαμογελώντας και κάνοντας σχέδια.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Star, η Κυριακή ή Κική όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, έλαμπε από ευτυχία.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019. Συγγενείς και φίλοι της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ανάμεσά τους και ο άνδρας που τη μαχαίρωσε με μανία μέχρι θανάτου. Τότε την αγκάλιαζε, τη φιλούσε και της ευχόταν για τα γενέθλιά της.

Εκείνη τον συνέστηνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγό της. Είχε μόλις ξεκινήσει η σχέση τους και κανείς δεν φανταζόταν το αιματηρό τέλος που θα ακολουθούσε.

Οι επόμενοι μήνες ήταν σαν ένα όνειρο για το ζευγάρι. Τουλάχιστον αυτό έδειχναν στις φωτογραφίες που αναρτούσαν στο Facebook.

Αν και ο 39χρονος είχε μπλεξίματα με τις Αρχές, αφού συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2019 για σωματική βλάβη, αντίσταση και εξύβριση στο Ίλιον, οι δυο τους μοιράζονταν την ίδια στέγη και ζούσαν τον έρωτά τους.

Έκαναν ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, στο Δήλεσι, τη λίμνη Πλαστήρα, την Άρτα, τα Χανιά, τα Σφακιά. Πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. Η Κυριακή δήλωνε δημόσια τον έρωτά της για τον 39χρονο.

Άγιοι Ανάργυροι: Το πρώτο ρήγμα στη σχέση τους – Χώρισαν δύο μήνες πριν τη δολοφονία

Το πρώτο ρήγμα στη σχέση τους, όπως λένε στενοί άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ήρθε το 2020.

Στις 7 Μαρτίου ο 39χρονος συνελήφθη έχοντας πάνω του 1,5 γραμμάριο ηρωίνης και λίγους μήνες μετά, η Κυριακή κατήγγειλε τον άλλοτε αγαπημένο της για απόπειρα βιασμού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Όμως στη συνέχεια, φέρεται να πήρε πίσω την καταγγελία. Η Κυριακή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Γείτονες του ζευγαριού περιέγραψαν στο Star δύο άγνωστα περιστατικά.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα! Μπορεί το παιδί να φαινόταν ότι έκανε κάποια χρήση, γιατί τον είχαμε δει δυο φορές σε μια κατάσταση, κάπως πεσμένο, και λέω ότι κάτι δεν πάει καλά. Του μίλησα, μου είχε πει ότι είχε πιει πολύ αλκοόλ, γιατί έκανε εξετάσεις και του βρήκαν κάτι σοβαρό. Τον ρώτησα αν θέλει να τον βοηθήσουμε να τον ανεβάσουμε επάνω. Το αρνήθηκε και ανέβηκε μόνος του σιγά σιγά. Τη δεύτερη φορά δεν ήμουν εδώ, η κοπέλα που μένει από κάτω είπε ότι τον πήραν με ασθενοφόρο. Πάντα ήταν με τα γυαλιά, όλη μέρα», δήλωσε γειτόνισσα.

Τελευταία ανάρτηση του ζευγαριού ήταν τον Οκτώβριο του 2023, από τον κατηγορούμενο.

Το ζευγάρι χώρισε δυο μήνες πριν τη γυναικοκτονία. Το θύμα φέρεται να είχε εξομολογηθεί σε φίλο της ότι χώρισαν επειδή ο σύντροφός της ήταν κακοποιητικός και χειριστικός.

Στους γονείς της, ωστόσο, δεν είπε τίποτα. Συγκλονισμένος ο πατέρας του θύματος, μιλώντας στο Star, είπε:

«Τον ήξερα… Δεν περίμενα να κάνει τέτοιο πράγμα… Της φερόταν λίγο άσχημα, αλλά δεν μου το παραδεχόταν ποτέ. Την είχα ρωτήσει ευθέως, αλλά δε μου απάντησε ποτέ στα ίσια ότι δεν περνάει καλά… Συζητούσανε, φύγανε από το σπίτι που μένανε, ξενοικιάσανε και πήγε ο καθένας σε άλλο σπίτι, απλά αυτός την παρακολουθούσε».

Άγιοι Ανάργυροι: Τι έγραψε η Κυριακή στο τελευταίο post της

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους, η κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία της στο facebook, στην οποία ανέφερε ότι νιώθει γαλήνη…

Διαβάστε ακόμη: