Αν δεν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι θα δείτε κάθε φορά μου μπαίνετε σε μία από τις υπηρεσίες streaming, υπάρχει λόγος.

Ο αριθμός των ταινιών και των σειρών στις υπηρεσίες ροής αυξήθηκε κατά 39% τα τελευταία δύο χρόνια στα 2,35 εκατομμύρια, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία έρευνας της αγοράς Nielsen. Αν προσθέσει κανείς την εθνική τηλεόραση και την καλωδιακή, ο αριθμός των επιμέρους επιλογών προβολής ανεβαίνει στα 2,7 εκατομμύρια. Τα στοιχεία αντικατοπτρίζουν ταινίες και εκπομπές που διατίθενται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό και τη Γερμανία, όπως μεταδίδει το Bloomberg.Το Netflix και το Disney+ συγκαταλέγονται στους 167 παρόχους ροής, από 118 πριν από δύο χρόνια. Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να βρει κάτι να παρακολουθήσει έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 10 λεπτά από κάτι περισσότερο από επτά λεπτά το 2019, είπε η Nielsen.

Η εταιρεία πιστώνει την ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια εν μέρει στην επέκταση των δωρεάν υπηρεσιών ροής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, όπως το Pluto της Paramount Global και το Tubi της Fox Corp.

Να σημειωθεί ότι τον Μάιο στις ΗΠΑ το 60% του χρόνου που αφιερώθηκε στις υπηρεσίες streaming, ήταν για πρακολούθηση σειρών που προβλήθηκαν αρχικά στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: