Αφού απέρριψε την προσφορά 1,9 δισ. δολαρίων από τη Σαουδική Αραβία και μετακόμισε στις ΗΠΑ, ο Λιονέλ Μέσι ζει στο Μαϊάμι σαν βασιλιάς. Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μένει σε έναν πύργο σχεδιασμένο από την Porsche με ειδικό ασανσέρ για να παρκάρει το supercar του στο σαλόνι, παρτάρει με τους Μπέκαμ και συνδυάζει τα ρούχα του με πανάκριβα ρολόγια Patek Philippe.

Από τότε που ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έφερε στην ομάδα τον Μέσι, οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου μοιάζουν αχώριστοι. Οι δυο τους βγαίνουν συχνά μαζί, ενώ οι σύζυγοί τους, Βικτόρια Μπέκαμ και Αντονέλα Ροκούζο, περνούν τα Σαββατοκύριακα παρέα.

Από τη μετακόμισή του στο Μαϊάμι τον Ιούλιο, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Όχι μόνο βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα –σημείωσε 10 γκολ σε επτά αγώνες και κέρδισε το Λιγκ Καπ 2023- αλλά φαίνεται να έχει αλλάξει και η ίδια η ψυχοσύνθεσή του. Λίγο η συναναστροφή με τους Μπέκαμ, λίγο οι διακοπές στην Καραϊβική, και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν σταματά να μοιράζει χαμόγελα κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια.

Ως το νέο golden boy του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Μέσι κερδίζει αυτή τη στιγμή από 50 έως 60 εκατ. δολάρια τη σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με το CBS News. Ως αποτέλεσμα, η αγάπη του Αργεντινού για την πολυτέλεια να μεγαλώνει, με τους παρατηρητές να έχουν ήδη εντοπίσει αρκετές αλλαγές στη ζωή του σταρ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακίνητα στο Μαϊάμι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Cadena Ser, ο Μέσι και η οικογένειά του μένουν αυτή τη στιγμή σε ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα 9 εκατ. δολαρίων στον Porsche Design Tower του Μαϊάμι. Το κύριο χαρακτηριστικό του αποκλειστικού ακινήτου είναι ότι περιλαμβάνει ανελκυστήρα αυτοκινήτων, που επιτρέπει στους κατοίκους να σταθμεύουν τα οχήματά τους μέσα στην κατοικία τους.

Με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και εκπληκτική θέα στο Sunny Isles Beach, το διαμέρισμα του Μέσι φέρεται να διαθέτει επίσης δικό του κινηματογράφο, καθώς και προσομοιωτές γκολφ και αγωνιστικής οδήγησης. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό The Real Deal, ο Μέσι φέρεται να ενδιαφέρεται για μια πολύ πιο ευρύχωρη βίλα 30 εκατ. δολαρίων στο Φορτ Λότερντεϊλ, καθώς εντοπίστηκε να περιηγείται στο ακίνητο παρέα με τη σύζυγό του.

Ψηφιακό αρχιτεκτονικό σχέδιο της βίλας στο Φορτ Λότερντεϊλ

Η έπαυλη βρίσκεται σε μια φρουρούμενη και περιφραγμένη γειτονιά και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, πισίνα, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο και φαίνεται να αποτελεί ιδανική βάση για την πενταμελή οικογένεια του διάσημου φόργουορντ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ.

Διακοπές στην Καραϊβική και ακριβά outfit

Πριν την επίσημη υπογραφή του με τον αμερικανικό σύλλογο, ο Μέσι, η Ροκούζο και οι γιοι τους Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο πραγματοποίησαν μια γρήγορη απόδραση για διακοπές στην Καραϊβική, από τη νέα βάση τους στη Φλόριντα. Περιγράφοντας την τοποθεσία ως «παράδεισο», η σύζυγος του Μέσι δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram της, στις οποίες φαίνονται να περπατούν χέρι-χέρι σε παραλίες με λευκή άμμο, αγαπημένοι όσο ποτέ.

Σε κοινή προβολή φαίνεται ότι είναι και η πολυτελής γκαρνταρόμπα του Μέσι. Πότε φορώντας ένα πράσινο μαγιό Balmain αξίας 500 δολαρίων στην πισίνα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι και πότε ένα ζευγάρι sneakers Louis Vuitton x Yayoi Kusama, o 36χρονος ποδοσφαιριστής μοιάζει να έχει βαλθεί να ξεπεράσει σε στυλ τον κολλητό του, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αναμφίβολα οι αποσκευές Louis Vuitton συνοδεύουν τον Μέσι στα ταξίδια του ανά τον κόσμο, καθώς ο Αργεντίνος παίκτης είναι ένα από τους επίσημους πρεσβευτές της πολυτελούς φίρμας. Ποιος δεν θυμάται τη συνεργασία με το συνάδελφό του Κριστιάνο Ρονάλντο στην καμπάνια της μάρκας για το 2022 FIFA World Cup, να βρίσκονται αντίπαλοι σε μια παρτίδα σκάκι πάνω σε ένα από τα χαρακτηριστικά μπαούλα της εταιρείας.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Μέσι πρωταγωνίστησε μόνος του σε μια σειρά διαφημίσεων για την επωνυμία με τίτλο «Horizons Never End».

Πάρτι με τους Μπέκαμ

Από τότε που αγόρασε την Ίντερ Μαϊάμι το 2021, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήθελε να στρατολογήσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου για να ενισχύσει την απόδοση του συλλόγου και να δημιουργήσει μια αμερικανική ομάδα που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη διεθνή σκηνή. Με τη μεταγραφή του Μέσι, τα όνειρά του φαίνονται να γίνονται πραγματικότητα και, τόσο ο Βρετανός όσο και ο Αργεντίνος συνάδελφός του, δεν φαίνεται να κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Ένα πλήθος φωτογραφιών στο Instagram δείχνει τους αστέρες του ποδοσφαίρου και τις συζύγους τους να απολαμβάνουν τη ζωή στο Μαϊάμι, και είναι ξεκάθαρο ότι τα ζευγάρια έχουν γίνει σταθεροί φίλοι. Σε ένα ειλικρινές στιγμιότυπο, ο Μπέκαμ δημοσίευσε μια ομαδική φωτογραφία από ένα δείπνο με τη σύζυγό του Βικτόρια, τον Μέσι και τη σύζυγό του, και τον παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι, Σέρχιο Μπουσκέτς με τη σύζυγό του Έλενα Γκαλέρα, περιγράφοντάς το ως «la cena perfecta» (το τέλειο δείπνο).

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, η Ροκούζο είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από μια ladie’s night σε ένα χλιδάτο εστιατόριο του Μαϊάμι με τη Βικτόρια και Έλενα μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Τo πάρτι συνεχίστηκε και την επόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά στο μπαρ Gekkō του Μαϊάμι με τον Μέσι να φοράει ένα μπλουζάκι Balenciaga και τη Ροκούζο με τη Βικτόρια να αγκαλιάζονται στην πίστα. Η αναφορά της Ροκούζο στο Instagram για τις φωτογραφίες; Δύο ποτήρια σαμπάνιας που τσουγκρίζουν.

Η συλλογή πολυτελών ρολογιών του Μέσι μεγαλώνει

Η πλούσια συλλογή ρολογιών Patek Philippe του Μέσι δύσκολα συγκρίνεται με κάποια άλλη και από την άφιξή του στο Μαϊάμι, φαίνεται ότι έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές του.

Στην επίσημη παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι, ο πολυεκατομμυριούχος παίκτης έκανε μια αντισυμβατική επιλογή, φορώντας ένα ρολόι από τη γυναικεία συλλογή της Patek Philippe: ένα σετ από ροζ χρυσό Aquanaut Factory με 40 ζαφείρια σε χρώμα «ουράνιο τόξο». Το συγκεκριμένο ρολόι τυχαίνει επίσης να είναι ο πρώτος αυτόματος χρονογράφος στη γυναικεία σειρά της Patek, αναφέρει ο Hodinkee της Νέας Υόρκης.

Σαν να διαθέτει ένα ρολόι για κάθε περίσταση, σε μια πτήση στις αρχές Αυγούστου ο σταρ ταίριαξε τη ροζ εμφάνιση της νέας του ομάδας με ένα Patek Philippe Nautilus σε ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο παιχνίδι, το μάτι των θεατών έπεσε ξανά σε ένα Patek Philippe Aquanaut Chronograph με κωδικό 5968G με μπλε, λαστιχένιο εργοστασιακό λουράκι, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα στο κλαμπ Gekkō φόρεσε ένα ακόμη Nautilus, αυτή τη φορά ένα μοντέλο από λευκόχρυσο 18 καρατίων με διαρκές ημερολόγιο, τα οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς κοστίζει περίπου 240.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: