Η Diana Deets, γνωστή στο διαδίκτυο ως Coconut Kitty, μια μητέρα από την Καλιφόρνια και μοντέλο του OnlyFans έβαλε τέλος στη ζωή της στις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα της στο Instagram.

Το μοντέλο που είχε 5.4 εκατομμύρια ακολούθους, είχε επικριθεί για την επεξεργασία των εικόνων της ώστε να μοιάζει με παιδί – με κάποιους να την κατηγορούν ότι εξυπηρετεί παιδόφιλους.

Η ηλικία της δεν είναι βέβαιη καθώς την κρατούσε μυστική, ωστόσο σύμφωνα με τα διεθνή μέσα πιθανολογείται να ήταν 24 ετών. Όσο για τις αιτίες που την οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, αναφορές κάνουν λόγο για προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάθλιψη.

«Είναι άδικο. Η ζωή είναι άδικη. Μακάρι να μπορούσατε να τη γνωρίσετε όπως τη γνώρισαν οι φίλοι και η οικογένειά της. Φώτιζε τον κόσμο. Πραγματικά ήταν πάντα λαμπερή. Ποτέ δεν μπορούσες να σταματήσεις αυτό το κορίτσι. Ήταν τόσο σκληροτράχηλη και δυνατή, αλλά και τόσο ευγενική. Ήταν το πιο καλόκαρδο κορίτσι που γνωρίσαμε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να ανεβάζει τους πάντες γύρω της. Ήθελε όλοι να κερδίζουν».

Φίλοι της αναφέρουν ότι ο Deets ήταν ο τύπος του ανθρώπου που θα άφηνε τα πάντα για να σε βοηθήσει με τα προβλήματά σου και θα ήταν πάντα στο πλευρό σου.

Διαβάστε περισσότερα