Παραθέτω μια διαπίστωση που έχω κάνει στα μεγάλα project του real estate!

Τα προνομιακά οικόπεδα, αυτά που βρίσκονται μπροστά, πιο κοντά στη θάλασσα, άρα αυτά από τα οποία μπορείς να αποκομίσεις ακόμη πιο υψηλές υπεραξίες, τα παίρνουν οι επενδυτές των μεγάλων project, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Ελληνικό με τον Σπύρο Λάτση ή με την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου …

Ο Father Alex «βλέπει» τον Τσίπρα να επιστρέφει διθυραμβικά σε 4-5 χρόνια – Τον θέλουν οι Αμερικανοί – Ο διάλογος στην Ηλεία, παρουσία του οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου!

Σας έγραφα προ ημερών ότι ο γνωστός πρώην κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο περίφημος Father Alex Καρλούτσος, στενός φίλος του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, πέρασε το τελευταίο μέρος των διακοπών του στην Ηλεία, σε πολυτελές ξενοδοχείο πάνω στην θάλασσα, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, παρέα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Εκείνο που όπως μαθαίνω έκανε εντύπωση στην ομήγυρη ήταν η πολύ καλή εικόνα και εμπιστοσύνη που έχει ο Αμερικανικός παράγοντας για τον Αλέξη Τσίπρα, όπως μετέφερε ο Father Alex, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε 4-5 χρόνια θα έχει επιστρέψει διθυραμβικά στην κεντρική πολιτική σκηνή! Και ότι οι Αμερικανοί τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και τον εμπιστεύονται!

Φημολογείται ότι…. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επιστρέφει στην κυβέρνηση;

Μου λένε για επιστροφή Θεοδωρικάκου στην κυβέρνηση.

Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά ήταν λάθος η μη χρησιμοποίησή του…

Πάντως το γεγονός είναι ένα: χειρότερος υπουργός από τον Γιάννη Οικονόμου, δεν θα μπορούσε να υπάρξει!

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το Υπ. Προστασίας του Πολίτη μπάχαλο, με την εγκληματικότητα στα ύψη και την ΕΛΑΣ να διανύει τις χειρότερες ιστορικά στιγμές της!

Διαβάστε ακόμη: