Μου έκανε πραγματικά τεράστια εντύπωση προ ημερών το γεγονός ότι μια συγκέντρωση οπαδών του ΚΚΕ και ειδικότερα του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε πορεία μέσα (!!!) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κρατώντας πλακάτ και πανό υπέρ της Παλαιστίνης!

Πέραν της διεθνούς γελοιοποίησης της χώρας, καθώς γίναμε ρεζίλι όχι μόνο στους έκπληκτους τουρίστες στα γκισέ του check in και της παράδοσης των αποσκευών, αλλά και στη διεθνή σκηνή καθώς φωτογραφίες της πορείας εντός του κεντρικού κτιρίου του Διεθνούς Αερολιμένα δημοσιεύθηκαν σε όλες τις μεγάλες ξένες εφημερίδες, τα ενημερωτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα τηλεοπτικά δίκτυα, το ζήτημα που πέραν πάσης αμφιβολίας εγείρεται είναι αυτό της Ασφάλειας!!!

Για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία «κοιμάται» τον «ύπνο του δικαίου» και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ βρίσκεται στον κόσμο του, καταδεικνύοντας την προφανή ανικανότητα του, σε βαθμό πλέον τραγικής επικινδυνότητας!

Η Ελληνική Αστυνομία παρακολουθούσε απαθώς τα στελέχη του ΠΑΜΕ να κάνουν ντου στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, την ώρα που η σύγκρουση Ισραήλ – Χαμάς βρίσκεται στο αποκορύφωμα της με όλες τις γεωπολιτικές παρενέργειες στην ευρύτερη περιοχή να είναι ανοιχτές, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν και να έχει προετοιμασθεί για το ενδεχόμενο να έχει διεισδύσει στην πορεία κάποιο τρομοκρατικό στοιχείο!!!

Η Ελληνική Αστυνομία που διοικείται από έναν προφανώς ανίκανο αρχηγό και έναν επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών υπουργό, έχει απωλέσει κάθε μορφής αντανακλαστικά, έχει χάσει την ετοιμότητα της και επί της ουσίας έχει καταστήσει τον έλληνα πολίτη όμηρο στις διαθέσεις του κάθε εγκληματικού στοιχείου!

Μια βόλτα να πραγματοποιήσει κανείς νύχτα στην Κηφισιά (και όχι μόνο στο προβληματικό κέντρο της Αθήνας και τις επικίνδυνες περιοχές) θα αντιληφθεί τον φόβο των πολιτών από τις συμμορίες ανηλίκων και ενηλίκων και θα διαπιστώσει τα μέτρα αυτοπροστασίας!

Δείτε στο βίντεο τις τριτοκοσμικές εικόνες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος:

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια κατάντια της Αστυνομίας, όπου πέραν του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, που προφανώς θα αντικατασταθεί στις προσεχείς κρίσεις για λόγους προφανείς, την ευθύνη φέρει ο Γιάννης Οικονόμου, ένας χαμηλού επιπέδου πολιτικός, ένα κομματόσκυλο της σειράς που λόγω Μητσοτάκη απέκτησε υπόσταση και που μόλις ανέλαβε εξουσία έγινε αλαζόνας, φανφαρόνος και προκλητικός, υποτιμώντας τους πάντες και τα πάντα!

Και που η εξουσία της Κατεχάκη, του έδωσε τη δυνατότητα να βγάλει όλο το ταλέντο του στις απευθείας αναθέσεις!

Αλλά για τα έργα και τις ημέρες Οικονόμου σε όλα τα επίπεδα, θα ασχοληθούμε επισταμένα και σε βάθος προσεχώς!

Η δημοσιογραφική έρευνα έχει ξεκινήσει …

Διαβάστε ακόμη: