Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ έπεσαν με την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός άσος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ένωση και μέσω ανάρτησης είπε το δικό του «αντίο» στέλνοντας παράλληλα μήνυμα και για το μέλλον.

«Μόνο η ελληνική φιλοξενία είναι πιο όμορφη από τα ελληνικά μνημεία. Ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποστήριξη των εξαιρετικών οπαδών και για τον όμορφο χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας συναντήσω ξανά».

 

Εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν. Μια χρονιά καταστροφική για την Ένωση τέλειωσε. Η επόμενη μέρα μοιάζει αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα περισσότερα στελέχη βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου να αναλαμβάνει δράση.

Ο Μελισσανίδης θέλει να ξεδιαλύνει το τοπίο με τα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ δεν προτίθενται να ακούσει τις φωνές των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. «Εγώ θα αποφασίσω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν», έλεγε στο στενό του περιβάλλον, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Είναι δεδομένο πως κάποιοι θα απομακρυνθούν από την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να ζυγίζει καταστάσεις και δεδομένα.

Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή στην ΑΕΚ. Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.