Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και επίσημα είναι πια ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν έναντι 450.000 ευρώ.

Ο 32χρονος διεθνής Πολωνός χαφ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (16/3) για να τεθεί στα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κριχόβιακ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «16» και φωτογραφήθηκε μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ μπροστά από τη φωτογραφία του Στέλιου Σεραφείδη στο νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού διεθνή άσου Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου”, ανέφερε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην επίσημη ανακοίνωση της προσθέτοντας το βιογραφικό του παίκτη.

Η Ενωση εκμεταλλεύτηκε το ειδικό «παράθυρο» που άνοιξε από τη FIFA λόγω του πολέμου και αφορούσε τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στη Ρωσία. Οπως και να ΄χει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτούν και άλλες περιπτώσεις παικτών όπως, μεταξύ άλλων, αυτή του Ευθύμη Κουλούρη.