Το όνομα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο προστέθηκε στη λίστα προπονητών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Καθώς ο χρόνος περνά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας οδεύουν προς το τέλος τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη να επαναφέρει την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών και την διεκδίκηση τίτλων.

Οι υποψήφιοι που έχουν προταθεί είναι αρκετοί, οι ρεαλιτικές περιπτώσεις όμως είναι λίγες καθώς το μπάτζετ δεν είναι απεριόριστο ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις ενός προπονητή από το «πάνω ράφι».

Η περίπτωση Πελεγκρίνο φαίνεται να είναι εφικτή για την Ένωση και για το λόγο αυτό κλήθηκαν οι εκπρόσωποί του να έρθουν στην Αθήνα για έναν γύρο διερευνητικών επαφών.

Φαίνεται πως με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Λίβερπουλ βρίσκεται πιο ψηλά από κάθε άλλον.

Η υπόθεση του Πελεγκρίνο μοιάζει να είναι αρκετά «ζεστή», ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για το θέμα του προπονητή στην Ένωση, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα…

Ο 50χρονος τεχνικός, έχει καθίσει στο παρελθόν στους πάγκους αρκετών ομάδων, όπως Βαλένθια, Εστουντιάντες, Ιντεπεντιέντε, Αλαβές, Σαουθάμπτον και την Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα στην La Liga. Η Βελέζ Σάρσφιλντ ήταν ο τελευταίος χρονικά σταθμός στην καριέρα του.