Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, το βράδυ της Τετάρτης, 18 Μαΐου, ήταν πολύ εντυπωσιακές, με αυτή της Jennifer Connelly να τραβά τα φλας των φωτογράφων.

Μία ακόμη παρουσία που συζητιέται πολύ ήταν εκείνη της Adriana Lima. Για την προβολή της ταινίας Top Gun: Maverick, το μοντέλο επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, του οίκου Balmain, με πιέτες που σχημάτιζαν πλισέ εφέ, στο τελείωμα και ολοκληρώνονταν σε μια μακριά ουρα. Διακρίνονταν επίσης και οι έντονοι ώμοι του, αλλά και το wrap δέσιμο από τη μέση και κάτω, το οποίο άφηνε τη φουσκωμένη κοιλιά της Adriana Lima ακάλυπτη.

Στο πλευρό της βρέθηκε ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού που περιμένει – η ίδια αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι είναι αγόρι. Ο παραγωγός ταινιών, Andre Lemmers, κρατούσε το χέρι της συντρόφου του και δεν σταμάτησε να την κοιτάζει τρυφερά και να τη φιλά.

To ίδιο το μοντέλο, που έχει ακόμη δύο κόρες από προηγούμενο γάμο της, έκανε μία ανάρτηση από τη βραδιά ευχαριστώντας τη Rihanna, για την «πόρτα που άνοιξε».

Η  Rihanna, που περιμένει το πρώτο της παιδί, έχει δηλώσει πως δεν θα καταπιεστεί να κρύψει την κοιλιά της όσο προχωρά η εγκυμοσύνη της και έχει υιοθετήσει ένα στυλ, το οποίο πολλές έγκυες φαίνεται να ενστερνίζονται. H pop star, λέει «όχι» στα κολάν για εγκύους και τα τζιν με το επιπλέον λάστιχο, αποδεικνύοντας πως νιώθει άνετη και σέξι προσαρμόζοντας απλά τα ρούχα που έχει ήδη στη συλλογή της, στη νέα συνθήκη της εγκυμοσύνης.

Την στυλιστική της πρόταση ακολουθεί και η Adriana Lima.