Ανησυχία προκάλεσε η Adele στους θαυμαστές της κατά την διάρκεια ζωντανής εμφάνισης στο Λας Βέγκας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οποία φαινόταν να δυσκολεύεται να περπατήσει.

«Πρέπει να περπατώ αυτές τις μέρες σιγά σιγά καθώς έχω πολύ έντονη ισχιαλγία», εξήγησε στους θεατές καθώς μετακινούνταν από τη μια πλευρά της σκηνής στην άλλη σύμφωνα με το Cosmopolitan.

Adele: Το έχει από όταν ήταν 15 ετών

Το 2021, η  βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από 15 χρονών, όταν χτύπησε για δεύτερη φορά την πλάτη της, «Πονάω στην πλάτη σχεδόν την μισή μου ζωή», είπε η Adele μιλώντας στο «The Face». «Αναζωπυρώνεται λόγω άγχους ή από κακή στάση του σώματος».

Παρά το πρόβλημα υγείας η Βρετανίδα σταρ δέχεται την αποθέωση των θαυμαστών της και έγινε πρωτοσέλιδο με τις sold-out συναυλίες της στο «Sin City» στο Λας Βέγκας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 25 Μαρτίου.

Adele: Η αποκάλυψη που έκανε στους θαυμαστές της

Επίσης, η Adele αποκάλυψε στους χιλιάδες θαυμαστές της, που συγκεντρώθηκαν στο «Colosseum» του «Caesars Palace» για να την απολαύσουν επί σκηνής, πως ξεκίνησε ξανά την ψυχοθεραπεία.

Η Adele έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη ζωή της και τη σχέση της με την ψυχοθεραπεία, καθώς στο παρελθόν αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Όπως είπε κλείνοντας, νιώθει πως αυτή την περίοδο είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Πιθανότατα βέβαια, αυτό να οφείλεται και στην προσωπική της ζωή, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στο πλευρό της τον τελευταίο χρόνο, βρίσκεται ο Ριτς Πολ, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ των μεγαλύτερων αστέρων του NBA. Σε συνέντευξή της στο Elie πρόσφατα, η Adele είχε δηλώσει για εκείνον: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Aas Βέγκας. θέλω να τα καταφέρω».

«Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε, θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ριτς Πολ.

Διαβάστε ακόμη: