search

LIFESTYLE

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον: Ο ηθοποιός που λέγεται πως είναι φαβορί για τον επόμενο James Bond

Το όνομα του ηθοποιού Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον έχει αρχίσει να αναφέρεται όλο και πιο έντονα σε άρθρα που τον θέλουν να είναι ο επόμενος James Bond.

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Το όνομα του ηθοποιού Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον έχει αρχίσει να αναφέρεται όλο και πιο έντονα σε άρθρα που τον θέλουν να είναι ο επόμενος James Bond.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για το ρόλο του στα φιλμ «Kick-Ass» και «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μιας μυστικής οντισιόν στα Pinewood Studios.

Η φημολογία ξεκίνησε από τα βρετανικά ταμπλόιντ – κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να είναι απλά φημολογία και τίποτα παραπέρα. Συγκεκριμένα, η Sun, επικαλείται μια πηγή του στούντιο που είπε: «Ο Άαρον πέρασε από μια οντισιόν τον περασμένο Σεπτέμβριο για το ρόλο του James Bond και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί».

Ο Τέιλορ Τζόνσον δεν ανήκει στην λεγόμενη A-list του Χόλιγουντ, αλλά έχει συμμετάσχει σε διάφορες ταινίες όπως στο «Nowhere Boy», όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον αλλά και το «Godzilla» του 2014, το «Nocturnal Animals» και πιο πρόσφατα το «Bullet Train».

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, με την τηλεοπτική σειρά «Armadillo» πριν συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε άλλες σειρές όπως τα «The Bill» και «Casualty».

Το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Nowhere Boy», μια βιογραφική ταινία για τον Τζον Λένον, όπου γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Σαμ Τέιλορ-Γουντ, με την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 42.

Παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στο Σόμερσετ της Αγγλίας στις 21 Ιουνίου 2012 και οι δυο τους άλλαξαν στη συνέχεια τα επώνυμά τους σε Τέιλορ-Τζόνσον.

Το ζευγάρι, που έχει διαφορά ηλικίας 23 ετών, έχουν μια 10χρονη κόρη, την Romy Hero και μια 12χρονη κόρη, την Wylda Rae ενώ η Σαμ Τέιλορ-Γουντ έχει δυο ακόμη κόρες- την Angelica, 25 και Jessie, 16 ετών.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων τον Ιούνιο, η Σαμ αποκάλεσε τον σύζυγό της «πατέρα και των 4 κοριτσιών». «10 καταπληκτικά χρόνια. Ο απίστευτος σύζυγός μου, πατέρας και των 4 κοριτσιών μου. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Η αγάπη νικάει τα πάντα», έγραψε.

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν ωστόσο θεωρηθεί φαβορί για τον ρόλο μετά την οριστική αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ στο «No Time To Die».

Τα πιο γνωστά ονόματα περιλαμβάνουν τους Τομ Χάρντι, Πολ Μέσκαλ, Regé-Jean Page και Ίντρις Έλμπα, αν και οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έχουν πει ότι ψάχνουν για έναν νεότερο Μποντ, κάποιον γύρω στα 30, όπως ο Άαρον, κάτι που θα έβγαζε από το παιχνίδι τα υπόλοιπα φαβορί.

Διαβάστε ακόμη: