Υπάρχει ένα όνομα που ακούγεται συχνά όταν συζητάμε για τον νέο 007: Ίντρις Έλμπα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Deadline Podcast, η εκτελεστική παραγωγός του Bond, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, σχολίασε την πιθανότητα ο Ίντρις Έλμπα να γίνει ο επόμενος James Bond, αν και ίδιος είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες πως δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο.

O Bond επιστρέφει

Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Ίντρις, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Και, ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συζήτηση όταν έχεις κάποιον άλλον στην θέση [εννοώντας τον Κρεγκ]. Νομίζω ότι αποφασίσαμε πως μέχρι να κυκλοφορήσει το ‘No Time to Die’ και ο Ντάνιελ ήταν – όλοι θέλαμε να απολαύσουμε και να αποκομίσουμε τα οφέλη της υπέροχης θητείας του Ντάνιελ – δεν θα σκεφτόμαστε, ούτε θα μιλάμε για οποιονδήποτε άλλο.”

Η Μπρόκολι επιβεβαίωσε επίσης πως ο Bond θα επιστρέψει, χωρίς ωστόσο να δώσει παρεταίρω πληροφορίες.

Να σημειώσουμε πως το όνομα του Έλμπα ακουγόταν ακόμα πριν ο Κρεγκ αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο, και μάλιστα τον είχαν ονομάσει διάδοχο του Πιρς Μπρόσναν. Προφανώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δούν τον αστέρα του “The Harder They Fall” στον ρόλο του 007, το ερώτημα ωστόσο είναι: ο ίδιος θέλει;