Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Στο πλατό του «the 2Night show» ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για την πορεία του στην μουσική, από τα πρώτα του βήματα μέχρι σήμερα ενώ, επίσης, περιέγραψε τις δυσκολίες, τις κακοτοπιές, τις αντιζηλίες, τον φθόνο που βίωσε και τον έφτασαν στο σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού.

Χρήστος Νικολόπουλος: «Η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι είναι ευαίσθητος χαρακτήρας ενώ ο χώρος της μουσικής «σκληρός» σε σημείο που κατέληξε να έχει κρίσεις πανικού.

«Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια».

Η ιστορία με το πρώτο μπουζούκι

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλύπτει μια ιστορία για το πρώτο του μπουζούκι που του το πήραν, και αφηγείται πώς αυτό έφτασε ξανά σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, στα χέρια του.

«Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται. Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε, ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία».

Χρήστος Νικολόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με το πρώτο του μπουζούκι

Χρήστος Νικολόπουλος: Η σύζυγός του και οι «μεγαλύτεροι μάγκες»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε και για την σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 50 χρόνια. «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη».

Τέλος, μεταξύ άλλων καταξιωμένων συνεργατών του στους οποίους αναφέρθηκε ο μουσικοσυνθέτης, είπε συγκεκριμένα για τους Ζαμπέτα και Χιώτη: «Ο Ζαμπέτας ήταν φοβερός άνθρωπος με χιούμορ. Αυτός και ο Μανώλης Χιώτης ήταν οι μεγαλύτεροι μάγκες για μένα».

 

Καλεσμένη επίσης το βράδυ της Τρίτης, στο «the 2Night show» βρέθηκε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η «Γαλλίδα από τις Άγριες Μέλισσες»:

https://radar.gr/article/92100/xrysa-mixalopoyloy-oi-agries-melisses-ta-prota-vimata-o-diasimos-sef

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.