Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, καθώς ανέρχονται πλέον σε δώδεκα σε διάστημα 19 ημερών.

Μία 66χρονη κάτοικος έφυγε από τη ζωή σήμερα, όπως μεταδίδει το tvstar.gr. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μόνο σήμερα έφυγαν από την ζωή δύο κάτοικοι της Μαλεσίνας, αφού εκτός από την 66χρονη υπέκυψε και ένας 85χρονος στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ανάμεσα σε εκείνους που έφυγαν από την ζωή μετά από μάχη με τον ιό, ήταν δύο νέοι άνθρωποι ένας 38χρονος και ένας 43χρονος.

Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύονται τρεις ακόμη κάτοικοι της Μαλεσίνας. Οι νοσηλευόμενοι από τη Μαλεσίνα και το Καλαπόδι στα νοσοκομεία της Λαμίας, του Βόλου και της Λάρισας, ξεπερνούν τους 50, με αποτέλεσμα να εντείνεται η ανησυχία για αύξηση των θυμάτων το επόμενο διάστημα, παρά το γεγονός ότι η επιβολή του αυστηρού lockdown έχει οδηγήσει σε μείωση των κρουσμάτων.

Ο γάμος με τους 200 καλεσμένους και τα ανοιχτά καφενεία στην Μαλεσίνα

Για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου παρατηρείται ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας , έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Η εισαγγελέας έχει ζητήσει να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τις συναθροίσεις κατοίκων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Μαλεσίνας, αλλά και για τον επίμαχο γάμο στις 21 Φεβρουαρίου, στον οποίο παρέστησαν εκατοντάδες άτομα, με τα 30 εντός του ναού και τα περί τους 200 στο προαύλιο.

Η Μαλεσίνα τέθηκε σε συναγερμό από τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στις 3 Μαρτίου. Η περιοχή εξακολουθεί να πληρώνει βαρύ τίμημα και το κλίμα είναι πολύ βαρύ, όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζακεντές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.