Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, με αφορμή τα όσα δήλωσε νωρίτερα για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα το πρωί η κα Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία.

Η κα Πελώνη προφανώς και έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει ενημερωθεί για την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το “Νέο ΕΣΥ”. Είναι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της.

Ακόμα όμως και αν δεν επιθυμεί να ακούσει την αξιωματική αντιπολίτευση, ας ακούσει έστω και τώρα τους υγειονομικούς. Αίτημα των οποίων είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών, συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς.

Παρατίθεται το link της παραπάνω εκδήλωσης προς διευκόλυνση της κας Πελώνη:

Πελώνη: Δεν ακούμε προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ακούμε προτάσεις, αλλά μόνο νουθεσίες από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κουνάει το δάχτυλο κάθε φορά που υπάρχει μια έξαρση κρουσμάτων ή πίεση στο σύστημα υγείας», υποστήριξε η κυρία Πελώνη σχετικά με την συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τόνισε δε ότι «όλοι γνωρίζουμε ότι υποκινεί και υποστηρίζει διαδηλώσεις την πιο κρίσιμη στιγμή. Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι την ώρα που ζητάμε από τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα, κινήσεις συγχρωτισμού χωρίς μάσκες όπου οι άνθρωποι φωνάζουν, ευνοούν τη διασπορά του ιού, την ευνοούν μάλιστα σε μια πολύ ευαίσθητη συγκυρία, που η κοινωνία είναι και κουρασμένη από τα περιοριστικά μέτρα.

»Η συμπεριφορά αυτή δείχνει ασέβεια προς τους υγειονομικούς του ΕΣΥ που δίνουν μάχη, είναι όμως και προσβολή προς όλη την κοινωνία, όλον τον υπόλοιπο κόσμο που τηρεί τα μέτρα και αναμένει να αλλάξει η κατάσταση. Και η κατάσταση θα αλλάξει, σε πείσμα της καταστροφολογίας».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.