«Πυρ και μανία» οι χρήστες του Instagram με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μπει στην διαδικασία να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολίου στις δημοσιεύσεις της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως «έχει βρει τον έρωτα» στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και φροντίζει να το δείχνει συχνά μέσω του προσωπικού της Instagram.

«Έξαλλο» το Instagram με την Σπυροπούλου κι αυτή απενεργοποίησε τα σχόλια

Οι χρήστες του Instagram «τα έβαλαν» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στον Παρνασσό παρά τις απαγορεύσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι δημοσιεύσεις της παρουσιάστριας στο Instagram φαίνεται πως εξόργισαν τους ακόλουθούς της οι οποίοι είναι «κλεισμένοι μέσα» από το Νοέμβριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «τα άκουσε για τα καλά» και στη συνέχεια απενεργοποίησε τα σχόλια στις εν λόγω φωτογραφίες.

Το θέμα σχολίασε επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της με τον Κώστα Φραγκολιά να σχολιάζει «Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.