Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη «τα έβαλε» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον «γλίτσα» όπως τον χαρακτηρίζει, ενώ παράλληλα, μοιράστηκε και την εμπειρία της από τη μοναδική φορά που συνεργάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα όσα έγραψε η Έλενα Τζώρτζη κοινοποιώντας απόσπασμα από εκπομπή όπου δικηγόρος καταγγέλει ότι πελάτης του έπαθε θλάση από τα χαστούκια του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσογλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζι, απο την ανάγνωση μεχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση , οπότε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτος μαδάει το πουλί του δειχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιος ήμουνα για να μαδάει το μουνι του.

«Είναι γλίτσας, αισχρός τσόγλανος και μετά έβαλε τα κλάματα σαν χ#στης» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Τζώρτζη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τωρα και τυχερή στάθηκα. Γιατι θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο»

Αντε να πω κι εγω τον πονο μου για τον γλιτσα.
Ο άνθρωπος ειναι αισχρος τσογλανος. Την μια και μοναδικη φορα που…

Δημοσιεύτηκε από Eleni-Elena Tzortzi στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.