Καλεσμένες στο «the 2Night show» βρέθηκαν η Ελένη Ουζουνίδου και η Ιωάννα Ασημακοπούλου οι οποίες και ερωτήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης.

Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω περάσει 2 φορές δύσκολα»

Η Ελένη Ουζουνίδου παραδέχτηκε ότι έχει περάσει κι αυτή δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια κάποιας συνεργασίας της παρόλα αυτά θεωρεί, εν τέλει, ότι στάθηκε «τυχερή».

Ελένη Ουζουνίδου και Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκαλυπτικές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους. Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους.

Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως» σημείωσε η ηθοποιός.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχτεί καταγγελίες»

Εκτός από την Ελένη Ουζουνίδου και η ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ελληνικό #metoo. Η ίδια έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους καταγγελθέντες και αποκαλύπτει αν έχει βιώσει κάποια βίαιη συμπεριφορά.

Ελένη Ουζουνίδου και Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκαλυπτικές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

«Έxω συνεργαστεί κάποια από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί. Εγώ δεν είχα κάποια ακραία συμπεριφορά ευτυχώς. Για να προστατευτώ έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους» συμπλήρωσε.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.