Την δική της αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί όταν ήταν νεότερη και έκανε τα πρώτα της επαγγλεματικά βήματα ως τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και τόνισε πως η σεξουαλική παρενόχληση δε συμβαίνει μόνο σε έναν χώρο αλλά σε πολλούς.

«Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό. Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα» αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση: Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο

 

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια είπε ότι τότε αποφάσισε να μην συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ενώ αποκάλυψε όσα είχαν συμβεί στην εταιρεία της και αυτός βρέθηκε εκτός καλλιτεχνικού χώρου έκτοτε.

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη, συμπλήρωσε ότι το πιο σημαντικό είναι όλα αυτά τα συμβάντα να λέγονται χωρίς να έχει σημασία το πότε.

«Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται».

 

Διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις του Τάσου Ξιαρχό για βιασμό όταν αυτός ήταν μόλις..6 ετών:

https://radar.gr/article/78127/tasos-ksiarxo-o-viasmos-otan-itan-6-eton-kai-i-anartisi-me-ton-lignadi

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.