Καθώς πλησιάζουμε προς τον τελευταίο μήνα του έτους, οι υπηρεσίες streaming προσπαθούν να συντονίσουν τον προγραμματισμό τους, ώστε να προσφέρουν κάθε φορά ενδιαφέρον περιεχόμενο στους συνδρομητές/θεατές τους. Ασφαλώς, οι σειρές είναι εκείνες που κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος. Το Netflix ετοιμάζει αρκετά ωραία πράγματα τόσο στο άμεσο όσο και στο πιο μακρινό μέλλον. Όπως τα παρακάτω. Οι σειρές του Netflix που έρχονται και θα απασχολήσουν σοβαρά λοιπόν, αμέσως μετά το φινάλε του La Casa de Papel και του Tiger King 2.

1899

Οι δημιουργοί του Dark, Baran bo Oda και Jantje Friese, επιστρέφουν με ένα ακόμη μεγαλύτερο project, χρησιμοποιώντας -όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- πρωτοποριακές τεχνολογίες. Το 1899 θα είναι μία σειρά μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας που θα διαδραματίζεται κυρίως στη θάλασσα και θα έχει ως πρωταγωνιστές διάφορους μετανάστες που ταξιδεύουν ώστε να ξεκινήσουν μία καινούρια ζωή αλλά τελικά θα εγκλωβιστούν στην καρδιά ενός εφιάλτη. Πρωταγωνιστούν οι Emily Beecham, Aneurin Barnard και Alexandre Willaume.

Agent King

Στο action/comedy series του John Eddie, ο βασιλιάς Elvis Presley πετά τις ολόσωμες γυαλιστερές φόρμες του και εργάζεται ως μυστικός πράκτορας για μία μυστική κρατική οργάνωση που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τις ΗΠΑ.
8 σειρές του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

All the Light We Cannot See

O σκηνοθέτης Shawn Levy (των Free Guy, Night at the Museum και Real Steel μεταξύ άλλων) συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Steven Knight (Peaky Blinders και Taboo), σε μία παραγωγή βασισμένη στο βιβλίο του Anthony Doerr. Η ιστορία θα αφορά διαφορετικούς ανθρώπους τα μονοπάτια των οποίων διασταυρώνονται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Anatomy of a Scandal

Το αστυνομικό/δικαστικό δράμα της S.J. Clarkson στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Sarah Vaughan και κάνει focus σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής συναίνεσης μεταξύ των προνομιούχων βρετανικών ελίτ και των γυναικών που βρέθηκαν στο δρόμο τους. Το cast περιλαμβάνει τους Ben Radcliffe, Josette Simon, Jonathan Coy, Michelle Dockery, Naomi Scott και Rupert Friend.

Archive 81

To Archive 81 είναι μία νέα σειρά τρόμου που αντλεί έμπνευση από το αντίστοιχο podcast. Η Rebecca Sonnenshine (The Boys, The Vampire Diaries) θα συνεργαστεί με την σκηνοθέτη Rebecca Thomas (Stranger Things), ενώ ο James Wan (Aquaman, The Conjuring) θα έχει το ρόλο του παραγωγού. Η πλοκή θα επικεντρώνεται στον Dan Turner, έναν αρχειοφύλακα, ο οποίος θα ανακαλύψει μία συλλογή από κατεστραμμένες βιντεοκασέτες του 1994 και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτές. Σύντομα όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Στο cast συμμετέχουν οι Mamadou Athie, Dina Shibabi, Martin Donovan, Matt McGorry, Julia Chan, Evan Jonigkeit και Ariana Neal.

Florida Man

Ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στη Φλόριντα για να εντοπίσει τη σύντροφο ενός κακοποιού και μία φαινομενικά εύκολη γι’ αυτόν αποστολή θα εξελιχθεί σε πολυδαίδαλη υπόθεση. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Edgar Ramirez, μαζί με τους Abbey Lee, Anthony LaPaglia, Otmara Marrero, Clark Gregg και Emory Cohen.

The Midnight Club

Ο άνθρωπος πίσω από το Midnight Mass, Mike Flanagan, διασκευάζει τηλεοπτικά το μυθιστόρημα του Christopher Pike. Η υπόθεση του The Midnight Club ακολουθεί την παρέα 5 έφηβων ασθενών σε τερματικό στάδιο, που συναντιόνται κρυφά τις νύχτες για να μοιραστούν μεταξύ τους ιστορίες τρόμου.

Μεταξύ άλλων συνάπτουν μία συμφωνία: Όποιος πεθάνει πρώτος, θα κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους από την άλλη «άκρη». Πρωταγωνιστούν οι Samantha Sloyan, Zach Gilford, Igby Rigney, Robert Longstreet, Heather Langenkamp, Matt Biedel.

Inventing Anna

Η μίνι σειρά από τη δημιουργό των Bridgerton και Grey’s Anatomy Shonda Rhimes θέτει υπό τις οδηγίες της τους Julia Garner, Anna Chlumsky, Laverne Cox, Arian Moayed και Terry Kinney για την ιστορία της Anna Delvey. H τελευταία, σταρ του Instagram και διάσημη κληρονόμος, κατάφερε να κλέψει τις καρδιές (και τα λεφτά) ολόκληρης της κοσμικής Νέας Υόρκης.