Μερικά κουζάκια για να σα απασχολήσουμε αλλά και για να σας διασκεδάσουμε το Σαββατοκύριακο…

Quiz 1:

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης, λέει στην ερωμένη του «σου υπόσχομαι αγάπη μου πως μόλις διαδεχτώ τον Κυριάκο και γίνω Πρωθυπουργός, θα χωρίσω την γυναίκα μου και θα σε παντρευτώ…» ;

Υ.Γ.: το περίεργο είναι πως η «καλή» του τον πιστεύει!

Quiz 2:

Ποιος κακεντρεχής υπουργός λέει για συνάδελφό του «αυτός τρέμει τη γυναίκα του όταν πηγαίνει στο σπίτι του μη φάει καμία … «παντοφλιά» και τώρα θα μας κάνει και μαθήματα στιβαρής υπουργικής συμπεριφοράς; Άσε μας κουκλίτσα μου (σ.σ. έτσι, επί λέξει για το συνάδελφό του…)».

Υ.Γ.: ο ίδιος πάντως υποφέρει από τις ιδιοτροπίες της κόρης του…

Quiz 3:

Ποιος πρωτοκλασάτος ΣΥΡΙΖαίος (που έχει ταχθεί φανερά με τον Κασσελάκη όμως) λέει απογοητευμένος: «στο τέλος ο Στέφανος φοβάμαι πως θα καταλήξει διευθυντής του Γυμναστηρίου του Tyler! Μπλέξαμε…».

Υ.Γ.: κάποιες φορές δεν μπλέκουμε, απλά μόνοι μας πάμε και πέφτουμε στο λάκκο…

Quiz 4:

Ο ίδιος ΣΥΡΙΖαίος ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα (τον οποίο «προσκυνούσε σαν Θεό» όμως πριν ένα χρόνο) λέγοντας ειρωνικά πως όταν συνάντησε τον Τάιλερ τον ρώτησε: «Hello Tyler, one Bonnie Tyler what do you have her?» και σε … φραγκολεβαντίνικα Ελληνικά «μια Μπόνι Τάιλερ, τί την έχεις;». Τέτοια φράση δεν λέχθηκε πάντως από τον κο Τσίπρα, αλλά όταν αρχίσει η έχθρα, πέφτουν και οι μάσκες…

Υ.Γ.: το πρόσωπο που ειρωνεύτηκε τα αγγλικά του κου Τσίπρα δεν ομιλεί καμία ξένη γλώσσα…

Quiz 5:

Ποιο στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται μέσα στο διαλυμένο κόμμα του με περισσή ζήλεια ως «πρακτοράκος ξένης δύναμης» και από ποιους; (σ.σ. εδώ πάντως το θέμα είναι σοβαρό, θα επανέλθουμε σύντομα…).

Υ.Γ.: έχει και μεγάλες φιλοδοξίες όμως ο … πρακτοράκος…

Quiz 6:

Ποιο (άλλο) στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει δεξιά και αριστερά πως «ο φίλος μου και παλιός σύντροφός (!) Νίκος Ανδρουλάκης σύντομα θα μου κάνει επίσημη πρόταση να επανακάμψω στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορώ να αρνηθώ!»; .

Υ.Γ.: τέτοια πρόταση ούτε έγινε και μάλλον ούτε θα γίνει από τον επανεκλεγμένο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ…

Quiz 7:

Ποιος «χαμένος» υποψήφιος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είπε σε συνεργάτη του κου Δούκα: «άκουσε, μετά τον Ανδρουλάκη που θα καεί γρήγορα, είναι η δική μου σειρά για Αρχηγός και μετά θα έρθει η σειρά του δικού σου του Χάρη….

Υ.Γ.: και επετηρίδες στο ΠΑΣΟΚ; Μάλλον πλανάται ο ηττημένος…

Quiz 8:

Ποιος επιχειρηματίας αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας της φήμη πως είναι ο βασικός χρηματοδότης της κας Αφροδίτης Λατινοπούλου και «φωτογραφίζει» άλλον επιχειρηματία, βετεράνο πλέον;

Υ.Γ.: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα; Ας πρόσεχε…

Διαβάστε ακόμη: