Καλεσμένη στο «Τhe 2Night Show» της Τετάρτης βρέθηκε και η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν.

Η Μαρία Κανελλοπούλου είπε αρχικά ότι η ίδια έχει πολλά να πει αλλά όχι τώρα που επικρατεί «χαμός» ενώ συμπλήρωσε ότι είναι κατά οποιουδήποτε είδους βίας αλλά δεν είναι το ίδιο.

«‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία διαπερνά όλες τις τάξεις και τα κοινωνικά στρώματα κι επαγγέλματα. Εστιάζονται σε πράγματα με έναν τρόπο τσουβαλιάσματος, όπου όλα τα αδικήματα είναι ένα. Είναι το ίδιο η λεκτική βία και ο βιασμός; Δεν είναι. Είμαι ενάντια σε όλα αλλά μην χάνουμε το μέτρο και τα τσουβαλιάζουμε όλα».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

Τέλος, η Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με την πολιτική ενώ σημείωσε ότι αυτή ήταν μια απολύτως συνειδητή επιλογή.

Η πρώην βουλευτής που ήταν και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανέφερε πως και η ίδια είχε στοχοποιηθεί στη γειτονιά της, την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. «Ως βουλευτής κινδύνευσα γιατί είχα μια φοβερή αντιπαλότητα με την Χρυσή Αυγή στη γειτονιά μου. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και δεν ήταν για κλοπή. Έχω κοιμηθεί και έχω ξυπνήσει με φωνές κάτω από το σπίτι μου. Τότε είχα αρνηθεί αστυνομικό για ασφάλεια, αλλά ζορίστηκα με όσα γίνονταν. Πολλοί μου έλεγαν πως δεν θα έπρεπε να μένω σε αυτή τη γειτονιά».

Μαρία Κανελλοπούλου: «Έχω πολλά να πω, αλλά...»

Και συνέχισε: «Πολλοί άνθρωποι που με είχαν αγαπήσει μέσα από ρόλους, όταν βγήκα βουλευτής μαζεύτηκαν. Μια κυρία μου είπε «δεν το περίμενα από εσάς». Δεν πιστεύω όμως πως ο ηθοποιός ανήκει άνευ όρων στο κοινό του. Πιστεύω πως ο ηθοποιός είναι καταρχήν ένας εργαζόμενος άνθρωπος που διεκδικεί, δεν είναι μόνο φως, είναι και πολίτης του κόσμου».

Εκτός από την Μαρία Κανελλοπούλου και η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Τετάρτη όπου και την περίμενε μια…έκπληξη:

https://radar.gr/article/78012/anthi-voylgari-to-bullying-i-peripeteia-ygeias-kai-o-re-mantzore

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.